Beda píše:@Marek_Km
nevim zda jsem te pochopil spravne, ale pro otevreni odkazu v novem okne (zalozce) prohlizece, staci jak v IE tak ve FireFoxu drzet stisknutou klavesu Ctrl a kliknout na odkaz
Beda píše:@Čambrla
uz jsem to psal, chyba byla v tom, ze toto tema prevzalo udaje od tematu, ktere se s nim slucovalo
PS: neres cislicka, jsou dulezitejsi veci na reseni
titanus píše:okrem mojho stale aktualne dotazu na neprecitane temy, písane na predoslej strane mam dalsiu volnu myslienku (chudak Beda )
prave som si cital temu o spotrebe, kto ma kolko a tak a trochu mi tam chyba pod avatarom oznacenie ci je auticko diesel alebo benzinacik...stacila by mala ikonka pupicky cierna-diesel a trebarz modra benzin (len by sa musela rozsirit motnost v garazi o tento udaj medzi vybery)
Beda píše:titanus píše:okrem mojho stale aktualne dotazu na neprecitane temy, písane na predoslej strane mam dalsiu volnu myslienku (chudak Beda )
prave som si cital temu o spotrebe, kto ma kolko a tak a trochu mi tam chyba pod avatarom oznacenie ci je auticko diesel alebo benzinacik...stacila by mala ikonka pupicky cierna-diesel a trebarz modra benzin (len by sa musela rozsirit motnost v garazi o tento udaj medzi vybery)
Zapomen na to dalsich nekolik mesicuHodne pracne jsem upravoval vypis informaci pod avatarem, aby tam toho nebylo moc a zbytecne to neprodluzovalo stranku. Jen at si kazdy klikne na odkaz auta a tam si to zjisti
Jinak by se muselo zase neco zvlast nasoftit na vyber motoru a museli by jste si vsichni opet aktualizovat vozy, ze stavajicich vyplnenych udaju o motoru se to neda automaticky urcit u vsech aut.
PS: opravdu si odpustte nove napady, reportujte jen chyby, jsem zavalen SZ i emaily jen diky preregistraci a uz prestavam byt docela privetivi k uzivatelum
max píše:Upřímně, mám rád nové věci, ale bylo to až tak nutné dělat nové stránky (fóru), když vidím ty komplikace. Chápu že u každé nové věci se musí vychytávat chyby, ale osobně bych přivítal 100% funkčnost alespoň jedné web. stránky(fóra) nežli jedné na 50% a druhé na 10%. Pak se člověk dostává do situace že se chce přihlásit na sraz a na "starém fóru" se už nepřihlásí a na novém také ne z důvodu nedořešených základních věcí.
PS: Problém s přihlášením je už vyřešen-vím
Osobně bych se přikláněl pro delší souběh obou stránek (fór) než se vyřeší základní-funkční věci.
Béďovi držím palce v poklidném řešení problémů, ale na druhou stranu musí chápat nás ostatní, že se prostě ptáme a ptáme, když něco nejde jak by mělo jít.
MAX
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé