Zde prosím reportujte chyby na fóru

Dotazy ohledně fóra, návody a pravidla pro používání fóra.
Questions about forum, instructions and rules for forum using.

Re: Zde prosím reportujte chyby na fóru

Příspěvekod mbiron » 04.08.2009 09:37

Tak urcite by to bylo fajn ale otazka pro Bedu, jestli je to v jeho moci. Me by se treba i libilo kdybych si treba oznacil treba tema ktera me nezajimaji a dal jako prectena jako u emailu.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Marek_Km » 04.08.2009 10:45

snike píše:@Beda & titanus: Kluci já když kliknu viz obrázek Obrázek , tak se mi to otevře na posledním příspěvku a je jedno jestli je na první či třetí stránce ;) .... zkuste to taky ;)

@Blackdeath.p:Asi jsem se sekl v číslu strany, myslel jsem tento příspěvek o snika.
Beda píše:@Marek_Km
nevim zda jsem te pochopil spravne, ale pro otevreni odkazu v novem okne (zalozce) prohlizece, staci jak v IE tak ve FireFoxu drzet stisknutou klavesu Ctrl a kliknout na odkaz

@Beda:To máš pracdu, takhle to funguje u klasického odkazu, ale ne když použiju kliknutí na prázdné místo. ;)
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 04.08.2009 14:27

Bedo, já si nemůžu pomoct, ale zdá se mi, jak jsem již psal, že to nějak divně počítá příspěvky, témata, zhlédnutí. Sice si čárky nedělám, ale skoro určitě vím, že např. téma "Poznatky z nového fóra" již ukazovalo, že ho shlédlo přes 200 lidí a najednou to ukazuje 52. :?:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Beda » 04.08.2009 15:27

@Čambrla
uz jsem to psal, chyba byla v tom, ze toto tema prevzalo udaje od tematu, ktere se s nim slucovalo :idea:

PS: neres cislicka, jsou dulezitejsi veci na reseni :D
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod titanus » 04.08.2009 16:33

okrem mojho stale aktualne dotazu na neprecitane temy, písane na predoslej strane mam dalsiu volnu myslienku (chudak Beda )

prave som si cital temu o spotrebe, kto ma kolko a tak a trochu mi tam chyba pod avatarom oznacenie ci je auticko diesel alebo benzinacik...stacila by mala ikonka pupicky cierna-diesel a trebarz modra benzin (len by sa musela rozsirit motnost v garazi o tento udaj medzi vybery) :oops:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 04.08.2009 19:00

Beda píše:@Čambrla
uz jsem to psal, chyba byla v tom, ze toto tema prevzalo udaje od tematu, ktere se s nim slucovalo :idea:

PS: neres cislicka, jsou dulezitejsi veci na reseni :D

Jj, už jsi to uváděl, ale stačilo Bedo připsat "neřeš čísla" a já bych je neřešil. Psal jsem to v dobrém úmyslu, viděl jsem chybu a toto téma je určeno pro report zjištěných chyb. Tak sorry. :)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Beda » 04.08.2009 20:02

titanus píše:okrem mojho stale aktualne dotazu na neprecitane temy, písane na predoslej strane mam dalsiu volnu myslienku (chudak Beda )

prave som si cital temu o spotrebe, kto ma kolko a tak a trochu mi tam chyba pod avatarom oznacenie ci je auticko diesel alebo benzinacik...stacila by mala ikonka pupicky cierna-diesel a trebarz modra benzin (len by sa musela rozsirit motnost v garazi o tento udaj medzi vybery) :oops:

Zapomen na to dalsich nekolik mesicu :) Hodne pracne jsem upravoval vypis informaci pod avatarem, aby tam toho nebylo moc a zbytecne to neprodluzovalo stranku. Jen at si kazdy klikne na odkaz auta a tam si to zjisti :idea: Jinak by se muselo zase neco zvlast nasoftit na vyber motoru a museli by jste si vsichni opet aktualizovat vozy, ze stavajicich vyplnenych udaju o motoru se to neda automaticky urcit u vsech aut.

PS: opravdu si odpustte nove napady, reportujte jen chyby, jsem zavalen SZ i emaily jen diky preregistraci a uz prestavam byt docela privetivi k uzivatelum :|
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod slava » 04.08.2009 20:50

Vždyť polovina lidí není ani schopna(jak už psal Čambrla)označit svoje pohlaví :help: !!! Jsou tak zmatení, že ani neví co jsou :shock: .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod titanus » 05.08.2009 07:37

@Bedo

beriem navedomie a uz nebudem otravovat somarinami ale iba pripadnymi chybami... ;) pevne nervy :!:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 05.08.2009 08:10

Beda píše:
titanus píše:okrem mojho stale aktualne dotazu na neprecitane temy, písane na predoslej strane mam dalsiu volnu myslienku (chudak Beda )

Zapomen na to dalsich nekolik mesicu :) Hodne pracne jsem upravoval vypis informaci pod avatarem, aby tam toho nebylo moc a zbytecne to neprodluzovalo stranku. Jen at si kazdy klikne na odkaz auta a tam si to zjisti :idea: Jinak by se muselo zase neco zvlast nasoftit na vyber motoru a museli by jste si vsichni opet aktualizovat vozy, ze stavajicich vyplnenych udaju o motoru se to neda automaticky urcit u vsech aut.

PS: opravdu si odpustte nove napady, reportujte jen chyby, jsem zavalen SZ i emaily jen diky preregistraci a uz prestavam byt docela privetivi k uzivatelum :|

take it easy :) jak nejde o život jde o ***
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Blackdeath.p » 05.08.2009 12:24

tak nevím zda se jedná o chybu či nikoliv ale určitý neduh co mi trošku otravuje život že tu nefunguje tzv. přihlášení automaticky nebo napořád. Což znamená že když pustím znova prohlížeč měl by si pamatovat přihlášení do fora ale neděje se tak a musím se přihlásit znova ručně. což je trochu vopruz. na starém foru to fajčilooo
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod mbiron » 05.08.2009 12:28

taky by me zajimalo kde je chyba, protoze v HTC Diamond mi to normalne funguje. Jednou jsem se tam prihlasil a je to. Doma pouzivam operu a na stare verzi to slo naprosto v pohode.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod max » 05.08.2009 13:23

Upřímně, mám rád nové věci, ale bylo to až tak nutné dělat nové stránky (fóru), když vidím ty komplikace. Chápu že u každé nové věci se musí vychytávat chyby, ale osobně bych přivítal 100% funkčnost alespoň jedné web. stránky(fóra) nežli jedné na 50% a druhé na 10%. Pak se člověk dostává do situace že se chce přihlásit na sraz a na "starém fóru" se už nepřihlásí a na novém také ne z důvodu nedořešených základních věcí.
PS: Problém s přihlášením je už vyřešen-vím
Osobně bych se přikláněl pro delší souběh obou stránek (fór) než se vyřeší základní-funkční věci.

Béďovi držím palce v poklidném řešení problémů, ale na druhou stranu musí chápat nás ostatní, že se prostě ptáme a ptáme, když něco nejde jak by mělo jít.

MAX
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 05.08.2009 14:47

max píše:Upřímně, mám rád nové věci, ale bylo to až tak nutné dělat nové stránky (fóru), když vidím ty komplikace. Chápu že u každé nové věci se musí vychytávat chyby, ale osobně bych přivítal 100% funkčnost alespoň jedné web. stránky(fóra) nežli jedné na 50% a druhé na 10%. Pak se člověk dostává do situace že se chce přihlásit na sraz a na "starém fóru" se už nepřihlásí a na novém také ne z důvodu nedořešených základních věcí.
PS: Problém s přihlášením je už vyřešen-vím
Osobně bych se přikláněl pro delší souběh obou stránek (fór) než se vyřeší základní-funkční věci.

Béďovi držím palce v poklidném řešení problémů, ale na druhou stranu musí chápat nás ostatní, že se prostě ptáme a ptáme, když něco nejde jak by mělo jít.

MAX

Taky jsem pro to spustit nové fórum až po vychytání much ale je nutné si uvědomit jednu důležitou věc.
Jakmile sem Béďa naimportuje data ze starého fóra, měl by to staré zamknout, protože by musel znovu importovat každý den, jakmile tam někdo něco nového připíše. Neudělá-li to, bude to znamenat ztrátu nějaké informace a třeba zrovna zásadní informace!

Nemůžou vedle sebe existovat dvě aktuální fóra. To je potom práce na šlaktrefení. Takže lidi zkoušejte, reportujte chyby, protože jak to Béďa přenese, tak to určitě na starém fóru zamkne.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Marek_Km » 05.08.2009 14:51

@Beda: Ještě možná taková blbost. Chtěl jsem si zařadit do servisních úkonů prohlídku při akci jarní servisní dny Kia, ale není to ani oprava, ani garanční prohlídka a já tam nic jiného vložit nemůžu. Jestli by tam šlo vložit ještě třeba "jiná prohlídka" nebo kdoví co jiného. Jestli by to bylo složité, tak na to kašli.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sekce fóra / Forum section