chyba opravena, stalo se to pri slucovani temat, kdyz tu nekteri o chybach na foru psali jinde

Beda píše:@PetrLa
ten Ronal byla moje chyba, protoze jsem ti pri schvalovani doplnil nektere informace k vyrobci a taktez jsem ho prejmenoval na Ronal GmbH a tak pri odeslani te upravy to nenaslo podle nazvu toho spravneho vyrobce, jdem byl holt moc rychlejted uz by to melo byt v pohode Ronal je v databazi (zmenil jsem to nakonec na ceske zastoupeni) a kola mas taktez schvaleny, tak si je staci jen pridat
Blackdeath.p píše:Bedo jen takový malý dotaz.Řešilo se jestě na starém foru, že by bylo dobré mít na novém foru funkci nepřečtených témat aby se nestávalo že když se z fora odhlasím zmízí mi všechny novinky a já si je nestihnu přečíst. V tomto novém foru jsem tu funkci nenašel. Nebo jsem možná blbě hledal a je někde skrytá?! Každopádně předem díky za objasnění Jinak si borec
Marek_Km píše:Blackdeath.p píše:Bedo jen takový malý dotaz.Řešilo se jestě na starém foru, že by bylo dobré mít na novém foru funkci nepřečtených témat aby se nestávalo že když se z fora odhlasím zmízí mi všechny novinky a já si je nestihnu přečíst. V tomto novém foru jsem tu funkci nenašel. Nebo jsem možná blbě hledal a je někde skrytá?! Každopádně předem díky za objasnění Jinak si borec
Ale to už funguje. Přečti si poslední příspěvek na 3. stránce tohoto tématu. Snike tam dává návod, jak to používat. Používám to i já, akorát je to malinko nekomfortní v tom, že se pak musím proklikat zpět. Dřív jsem otvíral nová okna a tímto z působem to nejde. Ale zvykl jsem si.
mbiron píše:Beda myslel stranu 2, clovece taky ses mohl vice snazit a najit si to samTak dlouho to zase netrvalo
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé