No, ono se to řekne - vyzkoušet

Ale co když se to šprajcne a blokne a nepůjde to vůbec otevřít? V nádrži mám tak 45 litrů, a nejbližší servis 20km. Proto jsem nechtěl riskovat a zeptal jsem se vás na zkušenosti. Až Birův jednoduchý nápad s oknem (děkuji

a stydím se, že mne to nenapadlo

) mne postrčil k vyzkoušení - a světe div se -
na mém GT Line to nejde!
Nastartoval jsem, otevřel okno, vystoupil, zavřel a zamknul druhým klíčem. Ale
zamkly se jen moje dveře, ostatní ne! Ještě jsem zkusil, zda to neblokuje stažené okno - neblokuje. A
na DO to nereagovalo vůbec!Takže to vidím tak, že na STK přijedu, vypnu motor, odevzdám papíry a zaplatím. A pokud budu čekat víc než 5 minut, řeknu jim, ať mne technik vyzvedne venku a budu čekat v nastartovaném autě... Jinou možnost nevidím.
Měl bych jim to říct ještě před zaplacením; kdyby se jim to nelíbilo (že musí někdo otevřít dveře a kývnout na mě), tak bych jel na jinou STK. Jenže to bohužel nejde - TK mám do 31.10., a když jsem se 11.10. objednával, tak už konec října měli obsazený a objednali mne na 1.11. Takže na případnou jinou STK už bych jel bez TK...
P.S.: Kolegové z SK, nezlobte se, ale snad se mi za mých 62 let ještě nestalo, abych nepochopil jednoznačně slovenské slovo, ale tím "vymknúť sa" si nejsem jistý - je to něco jako vydrbat se, spálit se