Ahojte,
Taka otazka do plena (pre tych, co pouzivaju vstavanu navigaciu od Tomtoma (zial moj system je starsi z roku 2016 a nevie Androi Auto).
Do cca minuleho roku mi v pohode fungoval TomTom Live a aj ma upozornoval na radary v Nemecku. Posledne tyzdne (menej jazdim) som si vsimol, ze ma auto prestalo informovat o radaroch. Este som s nim nebol z dovodu Covidu mimo DE, takze netusim ci je to len "lokalny" problem, alebo sa jedna o vacsiu issue. Chcem sa preto Vas opytat, je mozne ze zrazu upozornenie na radary nefunguje?
A ano, viem ze upozornenie na radary funguje len s datami cez mobilny telefon (treba vytvorit hotspot), ale tuto funkciu pouzivam vzdy ked idem na vacsiu cestu, aby som sa vyhol zapcham. Dopravny servis funguje, ale upozornenie na radary nie (pritom viem presne kde ma auto doteraz vzdy upozornovali, ale posledne tyzdne absolutne nic, tvari sa ako keby radary v Nemecku absolutne neboli).
Tusite co moze byt za problem? Ak tomu dobre rozumiem, aktualizacie systemu mam po 7 rokov zdarma od Kie. Co sa tyka funkcie TomTom Live (kde okrem dopravnych zapch asi patria aj radary/kamery), mam za to ze toto mam asi gratis na dozivotie, ci?