Treba dať dole ten strieborný "pás" čo je pod rádiom vrátanie výduchov klimatizácie/kúrenia. Má to kopu zacvakávačov, treba dať pozor aby sa napríklad tie mäkčené plasty na palubovke nepoškriabali - ideálne s nástrojom na vyberanie tapacírov.
Potom rádio drží na 4 skrutkách - dve naľavo a dve napravo. Zozadu je ešte zacvaknuté na jednom bode tak treba potiahnut poriadne. Ostane tam poriadne veľká diera a nie je nič dostupné pred ceed III na trhu, nejaký rámček, pre 1DIN rádiá. Nedával by som ho teda preč.
Aké nastavenia funkcie auta inak? Ja tam nič také nemám, len rádio/hudba. Mám nový 8" bez navigácie, tak možno preto.
Mne inak to rádio tiež vadí, je to škaredé ako to trčí, úbohé rozlíšenie ak náhodou by som chcel Android Auto (google bohužiaľ povolil len ich navigácie takže pre mňa nula bodov). Ale vymeniť sa to nedá za nič pre 2020 ročník, iba ak za tie dve rádiá - buď to nedotykové čo vyzerá ešte viac otrasne

alebo širokouhlá obrazovka s navigáciou. A tá s navigáciou keď som sa pýtal čo by stála výmena... No, usmial som sa a nechal to tak

. Nalepím Garmin na palubovku tak aby bol nad rádiom a navigácia je ešte lepšia - update tri krát ročne, fotky veľkých križovatiek.
Toto som na internete našiel -
https://www.kceedde.com/audio_avn_haupt ... -1441.htmlTreba začať sprava lebo naľavo bude treba aj trochu toho plastu okolo budíkov povysunúť.