Ahoj, 
Mám dotaz , NA KIA CEED SW (FIFA exclusive 2014) mám domontováno tažné zařízení (pevné) z orig. servisu.
Auto má parkovací sensory a při zařazení zpátečky se čidla automaticky neodpojí, v servisu mi řekli, že nemám správnou jednotku........nějak jsem to překousnul, ale dost mi vadí,že když mám vozejk a zapnu blinkr tak někdy jde rychle, někdy normálně (všechny žárovky jsou v pořádku). Auto má LED světla a podle mě to rozhodí jednotku. Nemáte s tím někdo zkušenost ?
Díky

Zatím se přikláním k druhé levnější variantě ale jelikož auto dostanu až cca za 1-2 týdny nemůžu si dopředu vyzkoušet jestli to tlačítko opravdu dokáže sensory na chvíli při couvání odpojit ... Poptávám se a už jsem slyšel obě odpovědi jakože ano-odpojí, ne - musí být ta správná říd.jednotka
  Zatím se přikláním k druhé levnější variantě ale jelikož auto dostanu až cca za 1-2 týdny nemůžu si dopředu vyzkoušet jestli to tlačítko opravdu dokáže sensory na chvíli při couvání odpojit ... Poptávám se a už jsem slyšel obě odpovědi jakože ano-odpojí, ne - musí být ta správná říd.jednotka