vladislav píše:Ted se budu asi možná mýlit ,ale tento systém se jmenuje EVA???Aspon tak ho nazývají u Peugeota.....Ale v Ceedu není...Měl jsem ho v Peugeotu 307...Je to velmi užitečná věc ,ale v našich autech není...
![]()
http://www.brnocar.cz/technika/eva.htm
Tony píše:už se to tady tuším řešilo (nebo to byl jiný web) ale ceed to nemá. a prý to nejde ani nainstalovat. jsou na to pry potřeba údaje o příčném zrychlení? nebo co.
Tony píše:už se to tady tuším řešilo (nebo to byl jiný web) ale ceed to nemá. a prý to nejde ani nainstalovat. jsou na to pry potřeba údaje o příčném zrychlení? nebo co.
nevím proč to mám podvědomě zafixováno, anebo ,že by to automaticky sepnul v tom šoku, když jsem nadával na toho přede mnou, co mi spůsobil ten kolaps....vladislav píše:Vím to skoro jistě moje auto to nemá..takových krizových brzdění jsem měl už více.....ty světla nesepnou..![]()
Už jsme to tu někde řešili nemohu to ted najít...ale vím,že jsem to hledal už u nového auta..bohužel není tento systém sepnutí výstražných světel.. :-(
lys036 píše:Jen tak mimoděk, ta funkce by myslím byla dost užitečná a docela bych jí uvítal...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé