Zdravím Vás,
pred dvoma týždňami si to riskol jeden diviak prebehnúť v noci popred mňa a neskončilo to dobre. On skončil na stole nejakého poľovníka, ktorý má danú cestu na starosti a ja našťastie len s pokrčenými plechom, rozbitým nárazníkom a svetlom na šoférovej strane. Nechápem, prečo tie divé svine hrajú takúto blbú hru.

Po dvoch týždňoch servis konečne dal auto do poriadku. Bolo to len estetické poškodenie, nie technické. Prvý problém nastal, keď som si zastavil pred krčmou na kofolu a klasicky zamkol auto ovládaním. Po desiatich minutách sa samovoľne spustil alarm, myslel som, že to bude tým, že okno ostalo otvorené. Ale okno mám často otvorené, keď auto stojí vo dvore a nikdy sa alarm nespustil. Prišiel som z kofoly domov a okno už zavrel a situácia sa znova zopakovala. Vypol som to diaľkovým a bol klud. Večer, keď som sa venoval priateľke mi to tak zamknuté diaľkovým urobilo trikrát a vždy som to vypol diaľkovým a na štvrtýkrát som sa zbehol pozrieť na to už "osobne". Dioda, čo je pod predným sklom neblikala, ale svietila, keď som zamkol diaľkovým. Tak som sa rozhodol zamknúť kľúčom a problém sa mi zdal vyriešený. Lenže nie je a preto píšem tento príspevok o piatej rano.
Neviete poradiť niečo, čo by to odstránilo alebo približne, kde je chyba? Ďakujem.