Dálkové ovládání

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Dálkové ovládání

Příspěvekod pavelkucera » 14.02.2011 10:47

Ahoj,

mám nového CEEDa COOL s centrálem, ale nějak jsem nedomyslel dálkové ovládání. Není:) Originál montáž od Kie výjde na cca 5200,- což je bohužel na mé poměry moc. Je možné instalace neoriginální dálky? Máte s tím něko zkušenost? Díky, Pavel
pavelkucera Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Dálkové ovládání

Příspěvekod leis » 23.08.2011 19:54

pavelkucera píše:Ahoj,

mám nového CEEDa COOL s centrálem, ale nějak jsem nedomyslel dálkové ovládání. Není:) Originál montáž od Kie výjde na cca 5200,- což je bohužel na mé poměry moc. Je možné instalace neoriginální dálky? Máte s tím něko zkušenost? Díky, Pavel

Ano neorigo domontáž DO je bez problému, otázka cca 1hod.
leis Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carnival II (2003)
0 km @ 0 l/100km

Zpět na Elektronika