Kupuji novou Ceed a chci si tam nechat namontovat originál navigavi od výrobce. Nemáte někdo s touto navigací zkušenosti? Nikde jsem nenašel podrobné info o tété navigaci.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@Dracek: ... pokud jí skutečně chceš, určitě bych se zeptal jak je to s akzualizacemi mapové sady ... dneska seženeš lepší navigace v cenách do 10.000,- ... i s doživotní aktualizací map zadarmo
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Ahoj, na aukru jsem našel tento odkaz: http://www.aukro.cz/item943776249_autoradia_skoda_vw_ford_peugot_kia_mazda_audi_aj.html prodávájí tam navigace dle modelů aut, není to asi origo, ale cena tam je určitě někde jinde jak za originál kia...
Myslím si že navi je k *** ale pokud bych ji chtěl tak si za 35 000 .- seženu o milion procent lepší a ještě mi zbyde dost na pivo a ne na jedno . Ale proč ne , když to auto chceš mit jen pár dní ???
Byl jsem v prodejně v Ostravě a nedokázali mi o té navigaci nic říct. Jen mi řekly, že si do té navigaci ještě budu muset koupit češtinu za horentní sumu(něco kolem 5000,-) Tak pokus ji seženeš do 10 000,- Kč ,tak se možná vyplatí. Jinak určitě nebrat.
Jedina vyhoda te navigace je, ze ji mas porad namontovanou ale to je vyhoda vic pro zlodeje nez pro majitele. Nevyhoda techto zarizeni je, ze aktualizace ci ruzne jazykove mutace mohou byt taky problem. Muj nazor je ze externi navigace je mnohem lepsi a hlavne o dost levnejsi.