Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
titanus píše:mne vsetko funguje ako ma...akurat v chorvatsku mi radio vyplo na 2 dni bez toho aby sa dalo znova zapnut...potom zrazu nakocilo samo...tod vse co sa mojej negativnej skusenosti s radiom tyka...(ak neratam ze sa cez volant nedaju prehadzovat cele albumy)
Dettektorr píše:ohen10 píše:tiež sa podelím o svoje skúsenosti. Mám ceed po Fl a rádiom som mal jeden, resp 2 problémy.
1) nečítalo mi dobre jedno USB a vypisovalo error. vymenil som usb kľúč a druhý zatiaľ šlape v pohode bez komplikácií- len raz mi trošku zblbol ale potom znovu nič
2) špatne mi komunikuje rádio s telefónom cez BT. keď som ma SE k800i, fungovalo to bez chyby. Teraz mám nokiu E52 a blbne to jedna báseň. beriem to ako nekompatibilné. už som zmenil aj firmware na phone a nič...![]()
inak rádio ide v pohode, žiadne problémy s tlačítkami...
má niekto iné skúsenosti s rádiom po FL?
Ahoj,
poraď mi prosím. Mám rovněž Cee'd po FL a radio s BT. Příchozí hovory jsou OK. Odchozí taky, ale vytáčení odchozích hovorů je naprd. Konkrétně u mě je to tak, že když si najdu číslo v seznamu na telefonu a dám ho vytočit tak BT si vezme hovor až po té, co příjemce hovor přijme (zveden sluchátko) do té doby to bT neregistruje. Tzn. vytáčení není slyšet přes BT, ale pouze v telefonu a to je naprd. Dělá ti to taky, nebo se ti z repráků ozívá i vytáčení?
Díky.
lada píše:Jo jo i ja uz cekam vic nez 30 dni,pry cekaji az jim je poslou,ale uz me to zacina vadit hlane kdyz si ted musim v aute zpivat, kdyz nefunguje! To se neda poslouchat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé