Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Radio

Příspěvekod souk69 » 29.08.2010 09:01

Já také nemám ve voze usb ani aux a tlačítkem MODE přepínám mezi přehráváním cd a stanicí nastavenou na radiu.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Evil.Kennevil » 29.08.2010 14:47

Jo to bude ono. Jeste jsem to s cd nezkousel, takze tam to asi vazlo. Dik za radu. Nevim, ze me to nenapadlo. :)
Evil.Kennevil Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
7400 km @ 5 l/100km

Příspěvekod LUK&s » 30.08.2010 16:07

takze jestli sem to dobre pochopil tak potrebuju nejakou UART krabicku :x ja myslel, ze tam pripojim nejaky kablik s USB,cinchem nebo jackem a ten si vyvedu do prihradky pod radiem a bude hotovo :D
sranda mosí byt :) cee´d eSWéé 1,4 5K Šedý KEMA activ +
LUK&s Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
32300 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod TakmerStarec » 05.11.2010 09:51

titanus píše:mne vsetko funguje ako ma...akurat v chorvatsku mi radio vyplo na 2 dni bez toho aby sa dalo znova zapnut...potom zrazu nakocilo samo...tod vse co sa mojej negativnej skusenosti s radiom tyka...(ak neratam ze sa cez volant nedaju prehadzovat cele albumy :no: )

Niekedy moje radio zastrajkuje, tlacitko na ovladanie hlasitosti prestane fungovat (doplnujem, ze sa neda tymto tlacitkom zapnut), potom zase sa samo cosi prestavi a uz opat funguje a opakuje sa to sporadicky. Neda sa pozorovat nejaka pravidelnost alebo opakovana pricina.
Ked som bol s tym uz dvakrat v servisoch prave malo radio dobry den a fungovalo. Technici krcili plecami, vraj nevidia ziadnu chybu.
TakmerStarec Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod lada » 05.11.2010 22:15

Mam tu stejnou zavadu radio bud nejde zapnout ci vypnout a taky me nejdou koleckem ladit stanice.No nastesti me se to v servise projevilo a tak uz mam objednane nove.Asi 30 min. jsem mel pred servisem nastartovane auto jen aby se technik presvecil o vade,protoze jak pises dela to obcas no me uz ted vic. :cry:
lada Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod TakmerStarec » 07.11.2010 12:20

Ukazuje sa, ze je to uz viacmenej jasne, ze ta porucha (neda sa zapnut alebo vypnut lavym tlacitkom) na tomto radiu je vo velkom pocte pripadov. Preco vsak tie radia neopravuju, ale menia? Co ak to nove bude mat zase inu poruchu a vymena bude "pad z blata do kaluze"?
TakmerStarec Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod titanus » 07.11.2010 14:23

@TakmerStarec
ked si prides kupit TV do elektroobchodu a pokazi sa ti nieco, myslis ze ju v tom elektorobchode opravuju?poslu to vyrobcovi nech si to opravi...zatial si ty bez TV... pri radiu ti ho vymenia aby si nebol s dierou v paneli a radio poslu vyrobcovi na opravu...ked je opravene predpokladam ze sa opat vrati niekomu do auta pri nejakej vymene :)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod TakmerStarec » 08.11.2010 00:07

Nuz len mam obavy, aby som nedostal to "nove" este horsie radio a prislusenstvo. Ked clovek cita v diskusiach kolko to ma vselijakych "much", tak dospeje k zaveru, ze bude mat velke stastie ak to dalsie radio bude bezvadne.
TakmerStarec Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Korejcobijec » 10.11.2010 21:53

Ceed je první auto ,ve kterém zapnu rádio i když nemám vůbec klíč v zapalování. :lol: Je to normální? :no:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod luboss » 10.11.2010 21:56

ANO
luboss Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Beda » 11.11.2010 08:36

Po hodine hrani by se ti melo samo vypnout, aby nahodou nevybilo baterku, kdyz na nej zapomenes :idea:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod cipisek567 » 12.11.2010 23:05

Ahoj máme Ceeda SW r.v 2008 a moje zkušenost s rádiem je je dobrá ale pokud funguje!!!!!!!!!!!!!!!!!! před prázdninama mi rádio přestávalo fungovat a když jsem ho chtěl oživit tak jsem musel zastavit a vypnout motor a znovu nastartovat docela velmi nepříjemné. Bylo vyměněno za nový kus v rámci reklamace. Po měsíci provozu toto nové prý lepší po zapnutí zarachtalo a napsalo DISC ERROR a já jsem už taky error protože již třetí měsíc čekám na vyřešení reklamace a nová informace je že ještě tři týdny musím počkat protože Rádia jsou vadaná a nejsou. Docela by mě zajímalo co vlastně dělá nebo nedělá raklamační oddělení importéra, na odstranění nebo výměnu je snad 30 dnů. Prý nejsem jediný a je nás víc. Přístup neřešení mi přijde velmi zvláštní a velmi nestandartní. Máte někdo také takový problém s řešením vlastně neřešením reklamace??????????????????????????????
cipisek567 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod lada » 21.11.2010 00:03

Jo jo i ja uz cekam vic nez 30 dni,pry cekaji az jim je poslou,ale uz me to zacina vadit hlane kdyz si ted musim v aute zpivat, kdyz nefunguje! To se neda poslouchat :D
lada Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod ohen10 » 21.11.2010 22:12

Dettektorr píše:
ohen10 píše:tiež sa podelím o svoje skúsenosti. Mám ceed po Fl a rádiom som mal jeden, resp 2 problémy.
1) nečítalo mi dobre jedno USB a vypisovalo error. vymenil som usb kľúč a druhý zatiaľ šlape v pohode bez komplikácií- len raz mi trošku zblbol ale potom znovu nič
2) špatne mi komunikuje rádio s telefónom cez BT. keď som ma SE k800i, fungovalo to bez chyby. Teraz mám nokiu E52 a blbne to jedna báseň. beriem to ako nekompatibilné. už som zmenil aj firmware na phone a nič... :cry:

inak rádio ide v pohode, žiadne problémy s tlačítkami...

má niekto iné skúsenosti s rádiom po FL?

Ahoj,
poraď mi prosím. Mám rovněž Cee'd po FL a radio s BT. Příchozí hovory jsou OK. Odchozí taky, ale vytáčení odchozích hovorů je naprd. Konkrétně u mě je to tak, že když si najdu číslo v seznamu na telefonu a dám ho vytočit tak BT si vezme hovor až po té, co příjemce hovor přijme (zveden sluchátko) do té doby to bT neregistruje. Tzn. vytáčení není slyšet přes BT, ale pouze v telefonu a to je naprd. Dělá ti to taky, nebo se ti z repráků ozívá i vytáčení?

Díky.

tebe to aspoň vezme....ja keď dám vytočiť na volante, vytočí mi lne posledné volané číslo.. ak dám vytočiť priamo z mobilu, volám akoby z mobilu...žiadne BT...Inak sa mi z repro ozýva aj vytáčanie.
Ty keď v telefóne nalistuješ číslo a dáš vytočiť- neviem, či na telefóne, alebo na volante, tebe to volá to číslo? Mne sa darí vytočiť len posledné volané číslo... :help:
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod cipisek567 » 24.11.2010 22:58

Tak to jsem opravdu moc moc zvědavej jak ještě dlouho budu čekat dnes přestalo fungovat i USB a asi si taky budu zpívat :( držím mistrům ze Slovenska palce :kia:
lada píše:Jo jo i ja uz cekam vic nez 30 dni,pry cekaji az jim je poslou,ale uz me to zacina vadit hlane kdyz si ted musim v aute zpivat, kdyz nefunguje! To se neda poslouchat :D
cipisek567 Neuvedeno
Nováček

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika