Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
titanus píše:trochu viac ma trapi to ze ako uz pisal mbiron, pri nastartovani auta ked sa mi zapne radio, tak mi stale searchuje stanicu asi nejakych 10sekund, no ked ju stlacim na rychlej volbe nabehne okamzite...ale uz som si nato nejako zvykol
Beda píše:titanus píše:trochu viac ma trapi to ze ako uz pisal mbiron, pri nastartovani auta ked sa mi zapne radio, tak mi stale searchuje stanicu asi nejakych 10sekund, no ked ju stlacim na rychlej volbe nabehne okamzite...ale uz som si nato nejako zvykol
Presne to same dela mne a taky mne to rozcilujei kdyz signal radia je v pohode, tak clovek musi hmatat neustale na palubku a mackat znovu cudlik stanice
Tony píše:jj jak mam tu navigaci tak tam sem si tu funkci taky vypl. TA je ale myslím traffic assistance a ne přelaďování stanic. to je tuším AF nebo tak nějak
Beda píše:Stejny problem, nemuzu vypnout AF, protoze cestou do prace se mi meni frekvence poslouchaneho radiatakze zbytecneho mackani se nezbavim, kdyz nebudu mackat na tlacitko stanice, tak budu muset mackat na preladeni ci dalsi pamet, kde budu mit ulozenou druhou frekvenci toho sameho radia.
titanus píše:vidim ze sem natom rovnakoale na 99.9% ja ked stlacim predvolene tlacidlo stanice aj ked som uz na inej frekvencie tak mi to okazmite prepne, lebo si radio automaticky ulozi aktualnu frekvenciu stanice! cize priklad, byvam v BA kde mam naradenu Europu2 tu pocuvam cestou domov do ZV kde sa mi cca 2x automaticky preladi bez spozorovania a ked pridem do ZV a nasledujuce rano nastartujem tak radio samozrejme searchuje no ked stlacim prislusnu rychlu volbu Europy2 tak okamzite naskoci ! tak je to u mna....
Beda píše:Stejny problem, nemuzu vypnout AF, protoze cestou do prace se mi meni frekvence poslouchaneho radiatakze zbytecneho mackani se nezbavim, kdyz nebudu mackat na tlacitko stanice, tak budu muset mackat na preladeni ci dalsi pamet, kde budu mit ulozenou druhou frekvenci toho sameho radia.
PetrLa píše:Beda píše:Stejny problem, nemuzu vypnout AF, protoze cestou do prace se mi meni frekvence poslouchaneho radiatakze zbytecneho mackani se nezbavim, kdyz nebudu mackat na tlacitko stanice, tak budu muset mackat na preladeni ci dalsi pamet, kde budu mit ulozenou druhou frekvenci toho sameho radia.
a co úesbé
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé