Tomáš
Bindick píše:Tak dnes výměna porouchaného radia (zamrzly všechny gombíky na radiu). Přišlo od soudruhů ze Siemense. Připadá mi, že si pohráli s tím prokletým tunerem. Je to nebe a dudy proti původnímu. Úplná zvuková lahoda. Za 30 min vyměněno, naladěno radio, kontrola klima. Takže spokojenost se servisem Asas Most.
Tomáš
rehmen píše:Chápe někdo proč to rádio nemá tlačítka pauze a play?
rehmen píše:Chápe někdo proč to rádio nemá tlačítka pauze a play?
ohen10 píše:rehmen píše:Chápe někdo proč to rádio nemá tlačítka pauze a play?
mute je ako pause a playje to divné, ale je to tak... akurát, že to je len na volante...aspoň kia ceed
rehmen píše:ohen10 píše:rehmen píše:Chápe někdo proč to rádio nemá tlačítka pauze a play?
mute je ako pause a playje to divné, ale je to tak... akurát, že to je len na volante...aspoň kia ceed
No to není, protože při "mute" ti mp3 jede vesele dál a když jsem třeba poslouchal Cimrmany, pak potřeboval telefonovat, tak jsem následně jako pako musel přetáčet zpět...
ohen10 píše:rehmen píše:ohen10 píše:
No to není, protože při "mute" ti mp3 jede vesele dál a když jsem třeba poslouchal Cimrmany, pak potřeboval telefonovat, tak jsem následně jako pako musel přetáčet zpět...
Aha, mne to normálne stopne...ale pre istotu dnes overím, ale ako vravím, mám pocit, že mne to zastaví, lebo potom vždy, keď mám cd a aj usb, tak sa zobrazí reading... To isté robí aj po hovore...
ohen10 píše:ohen10 píše:rehmen píše:
Aha, mne to normálne stopne...ale pre istotu dnes overím, ale ako vravím, mám pocit, že mne to zastaví, lebo potom vždy, keď mám cd a aj usb, tak sa zobrazí reading... To isté robí aj po hovore...
Tak včera som to skúmal...Keď dám mute, tak sa mi mp3 na usb pauzne... Pri hovore sa mi to pauzlo tiež...ale s tým hovorom som si nepamätal presne sekundu a ani pesničku, lebo to bol dlhý hovor... Ale mute na 100% je pauza
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]