Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: dodatečné USB

Příspěvekod Návštěvník » 30.06.2009 15:35

Raven píše:Aha, ovsem z puvodniho dotazu nikde nevyzniva, ze ma tazatel radio bez usb a aux vstupu. To ovsem nemeni nic na tom, ze cena obou komponent je nehorazna.
Ona je dovybava vzdy spojena s neprijemnostmi.
Nicmene pochybuji, ze je tam radio s jinou "vybavou". Je mozne, ze to bude jen otazka konektoru a sikovnych rukou. Ostatne predchozi prispevek o tom hovori.

nevím, jestli to nevyznělo - jsi v tématu "dodatečné USB"
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Raven » 30.06.2009 16:58

Aha, sorry, byl jsem v jinem filmu....
Nicmene k tvemu minulemu prispevku, za 5 let budes hrat na jine radio v jinem aute... ;-)

Radoo píše:nevím, jestli to nevyznělo - jsi v tématu "dodatečné USB"
Raven Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 30.06.2009 17:19

@Radoo

za tie peniaze ziskat iba USB nie je ziadna slava...za tie iste peniaze mas uz cele autoradiou ktoré citam MP3, vstup na USB aj SD karty... ;-)
je tu este jedno riesenie trochu uletene ale najlacnejsie ja to poznam pod nazvom FM transmitter alebo tak dako... http://www.autoradia.sk/vivanco-23401 jednoducho pripojis mp3 prehravac navolis radio frekvenciu, tu potom naladis na radiu a fungujes :idea: aj to je riesenie no nie ;-)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Raven » 30.06.2009 17:27

Toto jsem v minulosti tez pouzival. Funguje to, ale se slovem pohodlne to nema nic spolecne. A postrada to smysl pokud radio umi CD s MP3. Stale mam na slunecni clone zasobnik na cca 12 CD i kdyz jedu z USB.

titanus píše:@Radoo

za tie peniaze ziskat iba USB nie je ziadna slava...za tie iste peniaze mas uz cele autoradiou ktoré citam MP3, vstup na USB aj SD karty... ;-)
je tu este jedno riesenie trochu uletene ale najlacnejsie ja to poznam pod nazvom FM transmitter alebo tak dako... http://www.autoradia.sk/vivanco-23401 jednoducho pripojis mp3 prehravac navolis radio frekvenciu, tu potom naladis na radiu a fungujes :idea: aj to je riesenie no nie ;-)
Raven Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 30.06.2009 18:09

Raven píše:Aha, sorry, byl jsem v jinem filmu....
Nicmene k tvemu minulemu prispevku, za 5 let budes hrat na jine radio v jinem aute... ;-)

No nevím jak ty, ale já bych na to nesázel :)
Nehodlám ho za 5let měnit, bude totiž minimálně ošoupaný :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.06.2009 18:24

titanus píše:@Radoo

Dík za snahu, mám už Navigaci Evolve MultiTraxx s transmitterem, divx, BT, MP3, atp...
Návštěvník

km @ l/100km

Radio

Příspěvekod TYDOK » 26.08.2009 00:48

Taky máte problém s rádiem??
V časáku sem našel test CeeDa a psali že to radio už 2x reklamovali blbě šla ovládat hlasitost.
U mě se to ovládání hlasitosti spravilo samo , ale začalo mě blbnout zapínání a vypínání.
TYDOK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Radio

Příspěvekod Axel » 26.08.2009 01:21

yes yes taky tak...hlasitost mi blbla zatím dvakrát, přes volant vše ok, ale přes kolečko...ať jsem točil doleva bo doprava tak to pořád jen přidávalo čárky. To bylo za nova teď jsem se s tím už nesetkal. A to vypínání se mi stalo jednou a pomohlo až vypnout motor, vytáhnout klíč a znova nastartovat. Za poslední půlrok rádio hraje jak má....
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod bono » 26.08.2009 08:00

tak ja zatial takyto problem nemam ale ten prijem radia je hruza,"znackove radia" s mileticky :no: maju lepsi prijem ako toto radio. :angry:
bono Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
13600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod LUK&s » 27.08.2009 18:46

no me to zatim nechtelo nacitat mp3,nektera sla nektera neee. a jednu a tu samou to jendou nacetlo a pak zase neee... ale uz se spravilo,a pak ze samo nic nejde :P :kia: je asi vyjimka :)
sranda mosí byt :) cee´d eSWéé 1,4 5K Šedý KEMA activ +
LUK&s Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
32300 km @ 6.7 l/100km

Rádio

Příspěvekod tomri » 28.08.2009 07:53

Včera se mi už podruhé stalo, že jsem si pouštěl muziku z CD (mp3). Normálně to přehrálo pár písniček a najednou, místo aby začala hrát další skladba, tak se přístroj přepnul na příjem FM a nešel přepnout do módu CDplayer. Nepomohlo ani vypnout a zapnout rádio, musel jsem vysunout desku a znovu zastrčit a pak už to jelo normálně :? Nemám ani zapnuté TA (dopravní info), tak nevím. Stalo se to už někomu ??? :help: :cry:
Bílý šíp KIA Cee´d 1,4 CVVT
Biela jej pristane
tomri Muž
Uživatel fóra

Kia Ceed III (2021)
16000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod aiwak » 28.08.2009 16:27

Také jsem měl problém s hlasitostí pokud jsem ji chtě ovládat přímo na rádiu.Nyní se to už tváří jako OK
aiwak Muž
Přispěvatel fóra

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Příspěvekod tomas198 » 17.09.2009 23:22

Já musím přidat problém s nehorázně dlouhou prodlevou v načtení při přepnutí předvolby. Řádově i desítky sekund. S tím jsem se nikdy nikde nesetkal.
tomas198 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod pershin » 17.09.2009 23:55

:yes: problem s načítáním Mp3 . Ve Feldě jsem měl spíš levnějšího "Sonaka" a ten přechrup úplně vše .V Kii originál rádio a každej disk mi skončí zhruba po 30 písničkách. Na CD dávám max. 3 složky. Mám pocit ,že tyto přístroje jsou pěkný shit. Odstranili Vám někomu podobnou závadu, tak , že by to bylo v pořádku?
pershin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Jakub » 18.09.2009 07:11

U rádia se holt předvedla evropská značka Siemens. Myslím, že kdyby použili rádio od nějakého renomovaného korejského výrobce, udělali by líp.

Rádio má dobrý zesilovač a reproduktory, ale tuner naopak špatnou citlivost. Mimochodem, to rádio se dělá v ČR. ;)
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika