Připojení iPod

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod Návštěvník » 09.03.2008 13:56

takže jestli to chápu, tak v KIA servise by mě mohli "prohodit" USB modul tak, aby mě šel iPOD ???
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod dr.krtek » 11.03.2008 17:14

dneska jsem zkusil zapojit přes USB vstup mobil Sony Ericsson K550i orig. datovým kabelem a nic. Hrálo radio a jednotka stále hlásila Reading --- ale nenašla žádný hudební soubor v mobilu ani na paměťové kartě. Máte někdo zkušenost s prpojením mobilu jako externího disku??
Křičíme z plných plic, Bohemka z Vršovic, Bohemka je a bude a my sme s ní všude
dr.krtek Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Jakub » 11.03.2008 17:18

dr.krtek píše:dneska jsem zkusil zapojit přes USB vstup mobil Sony Ericsson K550i orig. datovým kabelem a nic. Hrálo radio a jednotka stále hlásila Reading --- ale nenašla žádný hudební soubor v mobilu ani na paměťové kartě. Máte někdo zkušenost s prpojením mobilu jako externího disku??

To by ten telefon musel podporovat Mass Storage - tj. hlásit se jako výměnný disk. Mobily mají svůj formát přenosu dat a své ovladače a rádio s nimi neumí pracovat. Lze to vyřešit USB čtečkou, do které se dá paměťová karta z mobilu.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod dr.krtek » 11.03.2008 17:20

s notebookem se tak hlásí, dneska dokonce jednou začaly hrát ukázky hudby, melodií,ale pak přestaly a už se mi to nepodařilo znova "rozchodit" .
dr.krtek Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Jakub » 11.03.2008 18:05

dr.krtek píše:s notebookem se tak hlásí, dneska dokonce jednou začaly hrát ukázky hudby, melodií,ale pak přestaly a už se mi to nepodařilo znova "rozchodit" .

Ale to může mít jen virtuální Mass Storage - tedy jsou nutné ovladače do PC, díky kterým se tel. hlásí jako výměnný disk. Ale rádio ty ovladače nemá.
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod dr.krtek » 11.03.2008 18:18

pořídím čtečku a uvidíme.dík...ale fakt to při prvním zapojení z reproduktorů autě hrálo a displeji se zobrazily postupně názvy ukázek ....po druhém a dalším připojení už nee

tak můj telefon SE K550i se po připojení s USB hlásí jako klasický Mass Storage a mělo by to teda fungovat,ale nefunguje, resp. poprvé jo, pak už ne. Zítra zkusim čtečku a klasický MP3 přehrávač.
dr.krtek Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
23000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.06.2008 22:25

koukam, ze se tu diskutuje o vsem jen ne o ipodech :( Takze par dotazu:
1] ke klasicke dire ktera ma usb port vpravo ipoda nepripichnu? Pokud ne, je to tim, ze tam nepasuje kabel nebo ze pripojeny kabel mi nepomuze a proste to nefunguje?
2] kdyz se klasicka zasuvka vymeni za tu ipodackou, pudou pak jeste usb flashdisky?
3] zkousel nekdo ten kabel vyrobit?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 16.06.2008 22:34

Neviem o co sa tu jedna, ale taketo daco nepomoze?

http://cgi.ebay.com/New-iPod-To-USB-2-0-Dock-Retractable-Connector-Cable_W0QQitemZ380036027749QQihZ025QQcategoryZ48680QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 17.06.2008 07:16

_Boss_ píše:koukam, ze se tu diskutuje o vsem jen ne o ipodech :( Takze par dotazu:
1] ke klasicke dire ktera ma usb port vpravo ipoda nepripichnu? Pokud ne, je to tim, ze tam nepasuje kabel nebo ze pripojeny kabel mi nepomuze a proste to nefunguje?
2] kdyz se klasicka zasuvka vymeni za tu ipodackou, pudou pak jeste usb flashdisky?
3] zkousel nekdo ten kabel vyrobit?

Ad 1) Jde připojit pouze přes AUX, tj. bude fungovat, ale nepůjde ovládat z rádia/volantu
Ad 2) Půjdou
Ad 3) Já ho mám originál, ale do klasické zásuvky s USB napravo nepasuje. Ale nejde o kabel, ale o podporu iAP, kterou má jen ta dražší iPoďácká verze zásuvky a USB modulu. Bez toho se iPod dá připojit jen přes AUX.
Jakub Muž
Moderátor

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 31.01.2009 23:47

Zdravím
Potreboval bych poradit jestli jde prepínat mezi albem po pripojení ipodu k rádiu kabel mám originál nějak se mě to nedarí :-(
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Připojení iPod

Příspěvekod centralnifido » 22.07.2010 18:16

Ahojky , nemá tu někdo taky problémy s USB konektorem ??? Občas když tam pustím písničky nahrané na flashce , to je tedy stále ale občas se stane že mi to v půli písně vypadne aje konec , už to prostě nenačte dál a stávkuje to . vyndám ji z USB a znovu zandám ale nereaguje . jindy je to zase ok . ???
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Elektronika