Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Autorádio 1din

Příspěvekod Návštěvník » 05.08.2008 13:15

Dobrý den pánové, už někdo z Vás řešil problém s montáží 1din autorádia do Kia Ceed? Prosím případně o info jak a kde koupit redukci. Díky
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tony » 05.08.2008 20:12

tak teoreticky by to neměl být problém. jen to možná bude blbě vypadat. ale zase tam můžeš mít další odkládací místo. nebo si kup 2DIN třeba kenwood. stojí sice kolem 15tisíc ale zase to vypadá lépe.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod max » 05.08.2008 23:49

for Challanger . Podivej se na stranky Motorsportu, jistě Ti případně poradí co a jak. Druhé řešení dealer KIA
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod mbiron » 06.08.2008 00:43

Napadla me nedavno myslenka jak to vlastne je s tim nasim radiem,protoze mam autoradio bez USB a pripojky pro IPod tak by me zajimalo jestli se tam dodatecne da ten panel pridelat.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 06.08.2008 01:53

mbiron píše:Napadla me nedavno myslenka jak to vlastne je s tim nasim radiem,protoze mam autoradio bez USB a pripojky pro IPod tak by me zajimalo jestli se tam dodatecne da ten panel pridelat.

ony ty rádia myslím všechny mají přípravu pro USB ale jen vyšší výbavy je mají instalované (jako ten konektor).
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Jakub » 06.08.2008 14:03

@Tony, mbiron:

Nejen konektor ale i elektronický modul pro USB vstup. Ale jde to dodělat, rádia jsou stejná. Potřeba bude USB modul a plast okolo řadící páky s USB zásuvkou.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod vlafi » 10.08.2008 16:04

MAX píše:for Challanger . Podivej se na stranky Motorsportu, jistě Ti případně poradí co a jak. Druhé řešení dealer KIA

Kdyby to druhé řešení bylo od dealera KIA,tak by se Challenger neptal zde..Je to totiž pracovník AutoSchwab Kladno... ;)
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Autorádio 1din

Příspěvekod Návštěvník » 22.08.2008 10:55

Nejprve zdravím Vlafiho, tak za a) na Kie neumí vyřešit problém s redukcí 2din na 1din. Za b) Motorsport poslal redukci 2Din a k tomu neoriginální šuplík který tam nejde takže také na prd. Zatím jezdím jen s dírou na DVD ale je to hnus fialovej :shifty:) mám tam už komplet vyměnění repro Infinity, JBL subwoofer v kufru (tedy v tom místě kde býval kufr :O) JBL zesilovač a kapacitátor. Jinak DVD mám kenwood. Nestěžuju si hraje to super, jen ta dirka kdyby tam nebyla :shifty:)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod forrester » 22.08.2008 12:06

no mohol by si nam hodit nejake foto :-P :photo:
Ceed EX CRDi predane
CEED crdi 2014
forrester Muž
Fanda vozů Kia

Audio

Příspěvekod Návštěvník » 22.08.2008 12:17

No stoprocentně až budu mít v kufru pořádek něco pošlu :shifty:) zatím to tam je samý kabel a nedostal jsem se k úklidu :shifty:)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.08.2008 23:25

Tiež som zvedavý to audio od Challengera, ale ja by som sa vrátil k tým problémom s rádiom.
Mne tiež jedenkrát pri prehrávaní hudby z USB kľúča rádio "zamrzlo" a potom som musel jedine vytiahnuť poistku, aby som ho mohol znovu počúvať. Horšie je však to, že flashka sa mi po čase pokazila a to práve pri používaní v autorádiu (nenačítalo ju ani rádio, ani žiadne PC), tak som sa s ňou musel rozlúčiť.
Ďalší problém sa vyskytol pri prehrávaní MP3 z cd-rw, niekedy preskočí prehrávanie na ďalši track, inokedy keď mám "rozpočúvaný" taký aspoň hodinový dj set a vypnem zapalovanie (samozrejme vypne sa aj rádio), neskôr keď znovu naštartujem - prehrávanie by malo pokračovať ďalej, mne však rádio začne načítavať a šupne ma znovu na začiatok tracku. Rádio som bol už aj vymeniť, ale aj toto vymenené robí tie isté problémy. Už mi zostáva len dúfať, že to bude tými rw-čkami.
Rádio mi vymenili bez problémov (bolo vraj z prvej série), ale musel som čakať na výmenu cca 2 týždne.
Návštěvník

km @ l/100km

Autorádio

Příspěvekod Návštěvník » 23.08.2008 09:57

Abych se také vyjádřil k problém s autorádiem. Jedná se o audio Siemens, z důvodu který psal kolega výše jsem se nakonec i po reklamaci rádia rozhodl pro výměnu celého audio systému včetně kabeláže, nevím jak u Vás ale horší příjem FM signálu jsme snad ještě nezažil. Z celého auta jsem nadšený, ale doufal jsem, že audio bude lepší kvality. Rozhodně nehraje špatně ( pokud hraje :shifty: ) Jinak pánové, tu výměnu snad nikomu nepřeju, pěkně jsme se s kolegou zapotili než jsme to dali celé dohromady. Jediné co zůstalo originální jsou výškové repro, které nejsou zlé, ale místo v trojúhelníku nad tapecem dveří není žadné a Infinity se tam prostě nevendou :p
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Motorsport » 23.08.2008 20:18

Zdravím Challengera2003, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozval :-(

Rámeček je pro 2DIN zařízení. 1DIN lze namontovat spolu s odkládací poličkou, ale musí se lehce zaříznout rámeček rádia a případně i rámeček poličky. Problém je v tom, že 2x 1DIN není 2DIN.

Nevím v čem je přesně problém u Tebe, ale tak to bývá. Řešili jsme toto na Hondě, do Cee´da jsme zatím montovali pouze 2DIN navigace.
Motorsport Neuvedeno
Prodejce příslušenství

Příspěvekod Tony » 24.08.2008 10:46

Motorsport píše:Zdravím Challengera2003, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozval :-(

Rámeček je pro 2DIN zařízení. 1DIN lze namontovat spolu s odkládací poličkou, ale musí se lehce zaříznout rámeček rádia a případně i rámeček poličky. Problém je v tom, že 2x 1DIN není 2DIN.

Nevím v čem je přesně problém u Tebe, ale tak to bývá. Řešili jsme toto na Hondě, do Cee´da jsme zatím montovali pouze 2DIN navigace.

byla by možná nějaká fotka zabudované navigace v cee´dovi? uvažoval sem nad tím ale nějak si nemůžu představit jak by to vypadalo. díky
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod luczan » 27.08.2008 09:48

na tomto radii mi straaaaasne vadi ze nieje mozne dat nahodny vyber pesniciek z konkretneho adresaru ale len z celeho disku. V starom aute som mal radio Panasonic a dost som si na tuto ficuru zvykol. Inak fajn radio degraduje tato malickost (malickost z pohladu implementacie tejto funkcie). Neprisiel niekto na nejaky skryty trojhmat ako by sa dal tento random spustit? mozno ti siemensaci aj zakomponovali do radia ale nepridelili tomu to spravne tlacitko :)

Inak s prijmom radia som nadmieru spokojny, nic nesumi, hra to aj tam, kde mi panasonic uz nic nenasiel... takze z tohto hladiska spokojnost
luczan Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
112000 km @ 7.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika