mbiron píše:Zcela uprimne,multifunkcni volant neni zrovna chlouba bratri slovaku.Chvilkama mi dokonce vadi ze tam je.Melo byt trochu jinak reseno a nebo proste blbe drzim volant.
snike píše:Já jsem s ním naprosto spokojen a jak je ovládání na volantu vyřešeno mi plně vyhovuje. Vše jde jednoduše ovládat palcem, nikam se nemusí přehmatávat, tlačítka podsvětlena a některá hmatově zvýrazněna. Za tohle bych jim dal jedničku s hvězdičkou ;-)
jakub píše:Tak si mi konečně taky podařilo seknout rádio a ani jsem k tomu nepotřeboval CD nebo USB disk. Chtěl jsem na volantu přepnout stanici a nic, z displeje zmizely všechny údaje z rádia a rádio hrálo pořád dál a nefungovalo žádné tlačítko. Ještě že jsem si už dříve z víčka pojistkovky sundal z těch pérek jejich antivrzací potah. Koukal jsem, že dotyčná pojistka je přímo umístěná v plastovém držáčku, takže jde vytáhnout jen rukou a nemusel jsem k motoru pro pinzetu.
Tak nevím, jestli to mám rovnou hlásit do servisu - podle VIN mám starou verzi rádia.Ale zase to udělalo za 10 měsíců poprvé a čekací doba na nové rádio je tak 2 měsíce.
ferino píše:O com rozmyslas. Mas to v zaruke. Ohlas to, objednaju ti radio a ked pride tak ti ho vymenia. Cele to trva cca 20 minut.
Tony píše:hele víte jak když se vyndává flashka z pc tak je dobré "ukončit připojení" aby se data nějak neposr... ? no tak sem uvažoval jak je to v autě. sem tam totiž flashku vyndavam, když si jdu nahrat třeba nové písničky. není tam nahodou taky nějaky takový způsob šetrného vyjmuti?
Já píše:Zajímalo by mě jestli má někdo z vás ve svím SW jiný autorádio než je dáno z výroby.Nebo jestli to prodejce nabízí nebo jestli to jde,když tak hodte foto díkec.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé