Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod vladislav » 23.03.2008 20:49

Přemýšlím ,že si koupím nějakou jinou autoanténu..Mám prosbu..zkoušel jste už někdo dávat jinou anténu namísto originální.????..Jde mi o to jestli se nějak neztratila kvalita signálu.....Díky... :wink: :wink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 23.03.2008 22:19

Zcela uprimne,multifunkcni volant neni zrovna chlouba bratri slovaku.Chvilkama mi dokonce vadi ze tam je.Melo byt trochu jinak reseno a nebo proste blbe drzim volant.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 23.03.2008 22:22

mbiron píše:Zcela uprimne,multifunkcni volant neni zrovna chlouba bratri slovaku.Chvilkama mi dokonce vadi ze tam je.Melo byt trochu jinak reseno a nebo proste blbe drzim volant.

to je otázka zvyku a názoru, mě zase plně vyhovuje jak ovládání audio na levé straně, tak ovládání tempomatu na pravé.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 23.03.2008 22:36

mbiron píše:Zcela uprimne,multifunkcni volant neni zrovna chlouba bratri slovaku.Chvilkama mi dokonce vadi ze tam je.Melo byt trochu jinak reseno a nebo proste blbe drzim volant.

Já jsem s ním naprosto spokojen a jak je ovládání na volantu vyřešeno mi plně vyhovuje. Vše jde jednoduše ovládat palcem, nikam se nemusí přehmatávat, tlačítka podsvětlena a některá hmatově zvýrazněna. Za tohle bych jim dal jedničku s hvězdičkou ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod forrester » 23.03.2008 22:43

snike píše:Já jsem s ním naprosto spokojen a jak je ovládání na volantu vyřešeno mi plně vyhovuje. Vše jde jednoduše ovládat palcem, nikam se nemusí přehmatávat, tlačítka podsvětlena a některá hmatově zvýrazněna. Za tohle bych jim dal jedničku s hvězdičkou ;-)

tak s tymto nazorom mozem len suhlasit,nemam absolutne ziadne namietky,co sa tyka multi volantu v cee´de
Ceed EX CRDi predane
CEED crdi 2014
forrester Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Rcredbull » 25.03.2008 10:05

Súhlas ovladanie COOL - už som to prekonal neprepínam si to atd. :-)

Ale na tú anténu by som bol zvedavý,lebo sa mi zdá,že nemá boh vie ako veľký zisk al tak nejak.Zdá sa mi,že v starom aute (LANTRA) som mal (PIONEER) a ten hral aj pod trolejiskom napr.trolejbus .Nemal žiadne problémy naopak teraz mi to nejak nehrá tak jak by som xcel :cry:
Rcredbull Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia cee'd (2007)
118500 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Jakub » 31.03.2008 07:42

Tak si mi konečně taky podařilo seknout rádio a ani jsem k tomu nepotřeboval CD nebo USB disk. Chtěl jsem na volantu přepnout stanici a nic, z displeje zmizely všechny údaje z rádia a rádio hrálo pořád dál a nefungovalo žádné tlačítko. Ještě že jsem si už dříve z víčka pojistkovky sundal z těch pérek jejich antivrzací potah. Koukal jsem, že dotyčná pojistka je přímo umístěná v plastovém držáčku, takže jde vytáhnout jen rukou a nemusel jsem k motoru pro pinzetu.
Tak nevím, jestli to mám rovnou hlásit do servisu - podle VIN mám starou verzi rádia. :| Ale zase to udělalo za 10 měsíců poprvé a čekací doba na nové rádio je tak 2 měsíce.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod ferino » 31.03.2008 07:52

jakub píše:Tak si mi konečně taky podařilo seknout rádio a ani jsem k tomu nepotřeboval CD nebo USB disk. Chtěl jsem na volantu přepnout stanici a nic, z displeje zmizely všechny údaje z rádia a rádio hrálo pořád dál a nefungovalo žádné tlačítko. Ještě že jsem si už dříve z víčka pojistkovky sundal z těch pérek jejich antivrzací potah. Koukal jsem, že dotyčná pojistka je přímo umístěná v plastovém držáčku, takže jde vytáhnout jen rukou a nemusel jsem k motoru pro pinzetu.
Tak nevím, jestli to mám rovnou hlásit do servisu - podle VIN mám starou verzi rádia. :| Ale zase to udělalo za 10 měsíců poprvé a čekací doba na nové rádio je tak 2 měsíce.

O com rozmyslas. Mas to v zaruke. Ohlas to, objednaju ti radio a ked pride tak ti ho vymenia. Cele to trva cca 20 minut.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Rcredbull » 31.03.2008 07:56

:-| čo sa týče toho /STARÝ-NOVÝ/model rádia to co toto aký je rozdiel al tak :smile:
Rcredbull Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia cee'd (2007)
118500 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Jakub » 31.03.2008 09:59

ferino píše:O com rozmyslas. Mas to v zaruke. Ohlas to, objednaju ti radio a ked pride tak ti ho vymenia. Cele to trva cca 20 minut.

Už nerozmýšlím, hned jsem volal do servisu a pojedu tam sepsat reklamační protokol. Potřebují si ale kromě VIN opsat i výrobní číslo rádia.
Jedu tam radši ještě dnes, mohl bych časem vyměknout kdyby to rádio fungovalo (jako že by to asi zase fungovalo).

@redbull
Nová verze rádia má opravovat chybu, kdy rádio v určitých situacích zamrzne a nejde ovládat ani vypnout. Na fóru je i postup, jak starou verzi poznat.
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.04.2008 11:57

Dneska jsem si koupil novou kratší anténu v stříbrno- černé barvě....zatím jsem zkoušel příjem signálu tak je stejně kvalitní jako originál....uvidím více cestou domů....zítra ji nafotím a dám to sem..jen jsem zvědav jak dlouho mi na autě vydrží než si jí někdo přivlastní... :sad: :sad:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Tony » 04.04.2008 13:31

hele víte jak když se vyndává flashka z pc tak je dobré "ukončit připojení" aby se data nějak neposr... ? no tak sem uvažoval jak je to v autě. sem tam totiž flashku vyndavam, když si jdu nahrat třeba nové písničky. není tam nahodou taky nějaky takový způsob šetrného vyjmuti?
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Jakub » 04.04.2008 13:51

Tony píše:hele víte jak když se vyndává flashka z pc tak je dobré "ukončit připojení" aby se data nějak neposr... ? no tak sem uvažoval jak je to v autě. sem tam totiž flashku vyndavam, když si jdu nahrat třeba nové písničky. není tam nahodou taky nějaky takový způsob šetrného vyjmuti?

V PC se to dělá proto, že mohou být ještě nějaká data v cache a není ukončen zápis (u write-through cache se data zapisují hned na disk i do cache, proto se to ani v PC nemusí ukončovat). Rádio jenom čte, takže vytažením se nic nemůže stát.
Jakub Muž
Moderátor

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Autoradio

Příspěvekod Návštěvník » 13.04.2008 11:10

Zajímalo by mě jestli má někdo z vás ve svím SW jiný autorádio než je dáno z výroby.Nebo jestli to prodejce nabízí nebo jestli to jde,když tak hodte foto díkec.
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Autoradio

Příspěvekod Tony » 13.04.2008 11:25

Já píše:Zajímalo by mě jestli má někdo z vás ve svím SW jiný autorádio než je dáno z výroby.Nebo jestli to prodejce nabízí nebo jestli to jde,když tak hodte foto díkec.

doporučuji radio z vyroby. neni tak špatné jak tady nekteri pisou + jede na usb (i kdyz to i jine radiia) ale když si tam nedas z vyroby, ktere je mimochodem "zadarmo" tak tam budes mit diru ve velikosti toho originalniho, teda jestli nesezenes radio vetsi velikosti.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika