od Rasputin » 21.07.2020 21:59
Troska s oneskorenim, podarilo sa mi zohnat BCM vsetko rovnake okrem lot number. Zial auto sa sprava tak isto(plus navyse s druhou bcm nejde dialkovy central, co sa asi da pochopit). Kazdopadne, altik mam este stale na teste, ale podla mma bude ok, zistil som totiz, ze minusovy kabel od baterky, co je uchyteny dvoma srobmi o kastlu, boli hrzdave, az hnile, label o kastlu bol uchyteny cez farbu, nie na kov(to vyzeralo dokonca ako z vyroby). Dal som do auta novo nabitu baterku, a auto grcalo aj s nou cosa tyka startovania, plus po chvilke sa zacalo z minusoveho kablu pri startovani(velky odpor). Dal som druhy minusovy kabel cely, len este budem musiet najst ine miesto pre uchytenie, ale uz teraz ked mam ten kabel o ocistenu kasnu co i len prilozenu, startuje to lepsie, a nestahuje uz ani stropnu svitilnu. Co je ale stale problem, je ze sa nevypne servo ked vytiahnem kluc zo zapalovania, aj ked zamknem auto, servo stale servuje(svieti na palubaku EPS). Raz sa mi podarilo, ze som nastartoval, a nesvietil ziadny warning, a po vypnuti zapalovania, sa vyplo aj servo, ale dalsi start ostalo opat zapnute. Dalsia vec je, ze ked vlozim kluc do zapalovania, tak sa cca 4-5x za sebou zamykaju zamky(len zamykaju), arobi to len ak su otvorene vodicove dvere. Skusil som odpojit zamok vodica, to iste. Staci aj, ked su otvorene vodicove dvere a zasunuty kluc, a stlacim to tlacitko na stlpiku na ktore dosadaju dvere a pustim, tak to zamyka tie dvere. Ale len na soferovych toneobi. Skusil som dat tlacitko z inych dveri, nepomohlo. Plus, obvasne samozapnutie/vypnutie radia. Nejake napady este? Ideal ne, aj ked viem ze je to tazko, nie pokus omyl, alebo aspon taky pokus omyl co nebude moc stat. Uz teraz mam bcm jednotku navyse, a zbytocne(vratit sa neda).