Nastavení podsvícení palubního pc

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Nastavení podsvícení palubního pc

Příspěvekod dzejarek » 29.02.2012 10:38

zdenek.r píše:Pozor na denní svícení- svítějí jenom přední světla, samozřejmě nesvítí palubka, což je vedlejší efekt, ale když se ve dne změní světelný podmínky / déště, nebo sníh a tak/, je potřeba to přehodit na normální svícení. Osobně teda svítíme pořád natvrdo, myslím, že to není nic škodlivýho, být pořádně vidět i zezadu a nemusím na to myslet. že by člověk zapomněl zhasnout, to už má každý auto signalizaci.
Nebo: vadí něčemu v autě svítit normálně i přes den ?? Myslím v autech s denním svícením, ne těma přiblejma diodama, co si lidi monutjou na spodek spoileru a pak občas nejsou na terénních nerovnostech ty auta vidět. to mi připadá jenom takovej ojeb vyhlášky, kterej jde trochu proti smyslu svícení ve dne.
ZR

Jenom bych tě opravil, že při denním svícení (aspoň u mé kie po FL) zadní světla svítí, takže rozdíl mezi denním a nočním svícením je jen to podsvícení palubky. ;)
Kia Ceed SW 1.4 77kW 2011
dzejarek Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Nastavení podsvícení palubního pc

Příspěvekod zdenek.r » 29.02.2012 14:59

Zdar. Už jsem zjistil , že v tom je docela binčus, samozřejmě máš pravdu, u většiny aut svítěj při denním svícení i zadní obrysovky / mě taky/, ale hodně aut- hlavně ty s přidanejma ledkama to mají nastavený jenom na předek, a zezadu nejsou vidět, a třeba otec s starší oktávkou to mátaky tak už nastavený z výroby, ted přemejšlí, jak to přehodit, aby svítil i vzádu :D . Mě teda nejvíc vaděj ty ledky, který jsou na spodku spojleru a na sebemenší vlně prakticky zmiznou a auto není vidět. jestli je to podle vyhlášky košer jsem nezjištoval, ale myslím, že je nějaká minimální výška světlometů daná a jestli se tam takhle umístěný ledky vejdou, nevím, určitě to tady někdo bude vědět uplně přesně.
Z
zdenek.r Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2011)
12000 km @ 4.9 l/100km

Předchozí

Zpět na Elektronika