od figaro » 19.09.2011 09:59
Nechcem zakladat novu temu, tak moj problem napisem sem. Minuly tyzden som bol so ceedom FL na 2. garancke a odvtedy sa mi zmenilo "spravanie" radia. Predtym, ked som pocuval radio a auto som odparkoval, po opatovnom nastartovani sa spustilo znovu radio (podoobne, ked som pocuval pesnicky z USB flash disku, po opatovnom nastartovani sa spustilo prehravanie z flash disku). Jednoducho povedane, aky zdroj zvuku som pocuval pred vypnutim zapalovania, ten isty sa spustil po starte.
Po garancke minuly tyzden, sa mi autoradio sprava inak. Napr. pocuvam radio, auto vypnem a po opatovnom nastartovani sa vsak vzdy spusti prehravanie z flash disku. Pekne ma to seri* (vytaca). Nevie niekto ako vratit povodny stav? Predpokladam, ze pocas garancky urcite odpajali autobateriu a tu niekde by mohol byt problem. Inak funguje radio OK. Vsetky tlacidla a ovladanie funguju tak ako maju.
Dakujem.
Doplnene: Tak som pravdepodobne prisiel na pricinu. Vyskusal som 4 USB flash disky, na ktorych bol nahraty identicky obsah. 2 flasky boli znacky Kingston a obidve fungovali bez problemov. Dalsie dve flasky zn. Super Talent a A-data vykazovali "chybove" spravanie, tak ako som ho opisal vyssie. Nakoniec si aj flaska Super Talent dala povedat, ked som vymazal jeden priecinok s podpriecinkami (s flaskou a-data som to uz neskusal). Neviem ci bola chyba v tom, ze na flaske uz bol vysoky pocet mp3 suborov alebo v tom, ze adresarova struktura na flaske bola taka, ze okrem priecinkov v korenovom adresari som mal v jednom priecinku aj podpriecinky. Po ich vymazani sa zacala flaska spravat korektne. Zaujimave je, ze flaskam zn. Kingston ani podpriecinky nevadili a prehravanie bolo OK.
Zaver z toho vyplyvajuci: Zn. Kingston je osvedcena a bezproblemova. A hlavne nemat na flaske nahrate viac ako prvu uroven priecinkov. S podpriecinkami uz mozu byt problemy.
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019