Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
CHlopi. k té H7 vede kolik drátů? . neměl jsem důvod to oddělávat ,ale kdyby tam byly dva,tož to by bylo fajné,bo by se dalo oddělit DRL od potkávaček.A napojit na ty diody moc fajné a modní.
tak ešte jednou a pomalu ... jdou k H7 dva kabely a to plus a mínus. Z tvoji předchozí reakce jsem to pochopil tak, že by tam mělo jít plus, mínus a DLR plus (celkem 3 kabely) a to pak by šlo jednoduše předělat na jiný např LED světla. Teď už je to jasný ?
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Máme dvě auta ceed. Jeden rok 2007, druhý 2009. U obou fungují světla takto
1) světla v poloze OFF: - světla se automat. zapnou až při nastartování. Nesvítí přístrojovka. - po vypnutí motoru se ihned světla vypnout.
2) světla v poloze ON: - světla a přístrojovka se zapnou už při vložení klíčků do zapalování. - při vypnutí motoru stálé svítí světla i přístrojovka. - po vytažení klíčků ze zapalování stálé svítí světla a přístrojovka - světla a přístrojovka zhasnou až při otevření dveří auta. Nemusí seauto zamykat. Po vysednutí z auta svítí pouze světlo nad hlavou (ne každému). - Po zamknutí auta zhasne poslední světlo nad hlavou řidiče.
Mě by právě zajímala tá předělávka,protože si myslím ,že v létě dostanou ty čočky fakt zabrat.Takže má někdo nejjednodušší úpravu na ty led diody po nastartování?
Já to původně taky chtěl do důchodu ,ale čím dál to ve mě hlodá ,či se toho korejského Golfa nemám zbavit. a vzít něco jiného. Dávám šikmookému rok max dva.
Myslím si ,že kdyby bylo vyráběno v Korei ,tak by i kvalita byla jinde. Ale to je už oblast sci-fi.Ještě mu dám šanci!Až pojedu do Itálie pak se rozhodnu.