od figaro » 20.09.2010 16:46
rehmen píše:No mě to taky občas dost na* - když doma zajíždím, tak nevypnu motor, vylezu z auta, odemknu vrata, zajedu a vytáhnu klíček ze zaplování. A když si nevzpomenu, že musím zmáčnout tlačítko, tak vylezu a nedostanu se do kufru. No a jelikož nemám dálkově ovládaný centrál, tak musím znovu k předním dveřím a odemknout auto....a to mě nebaví a nevím, proč bych na to měl pořád myslet.

rehmen: si mi to zobral z jazyka. Presne táto vec (vjazd do garáže) ma ser** najviac. Rovnaké skúsenosti. Zastanem pred garážou, motor ostáva bežať, a ostatné trojo dverí sú zamknuté, odomknem garáž, nasadnem do auta, urobím pár metrov v nízkej rýchlosti a preto sa dvere automaticky nestihnú zamknúť, v garáži vypnem motor a vytiahnem kľúč zo zapaľovania, vystúpim a problém je tu..... Chcem si zobrať zo zadného sedadla aktovku a dvere ZAMKNUTÉ. Poviem škaredé slovo (niekedy aj viac), chvalabohu mán dialkový ovládač, takže otváram tým a konečne sa dopracujem k aktovke na zadnom sedadle.
Potom, aby ma zlosť prešla, nalejem si poldeci slivovice, ktorú mám v garáži pre takéto prípady a spokojný odchádzam domov. Asi bude zo mňa zachvíľu alkoholik. Ďakujem ti

Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019