Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
snike píše:Tempomat jsem si do Cee´da objednal a funguje bez problémů ;-) Co ale vím, tak ho snad dávají jen do CRDi, asi se bojí že s 1,6 CVVT to neutáhne, což si myslím, že to je obava zbytečná ;-) Ovládání tempomatu je na pravé straně volantu a na levé straně je ovládání rádia.
Raven píše:snike píše:Tempomat jsem si do Cee´da objednal a funguje bez problémů ;-) Co ale vím, tak ho snad dávají jen do CRDi, asi se bojí že s 1,6 CVVT to neutáhne, což si myslím, že to je obava zbytečná ;-) Ovládání tempomatu je na pravé straně volantu a na levé straně je ovládání rádia.
To bude asi hloupost. V C4 je tempomat v základní výbavě. Jezdil jsem s 1.4, ta má něco přes 70kW, a neviděl jsem problém. Ani ve vsi ani mimo obec. Funguje se zařazenou 4kou nebo 5kou. Ja bych to celkem bral, bo mám špatné pravé koleno a když je to horší tak musim po cca 1 hodině jízdy vystoupit a minutku se projít.
Po této stížnosti u dochtora mě tento řikal: "Hele, to už lepší nebude, kupte si auto s tempomatem!". Prostě jak ve vesničce střediskový![]()
Ale na recepis mě to dát nechtěl![]()
P.S. a kdo u toho usína tak ať to nepoužívá.
Roman C. píše:Tempomat mam primo z vyroby a prvni zkusenosti s nim jsou zatim bezproblemove. Pri rychlostech pod 40km jsem ho snad ani netestoval, takze nevim od kolika KM funguje...kazdopadne je to dobra vecicka na delsi cesty.
vlafi píše:Už je oficiálně v ceníku..Lze si ho za 9.000,- připlatit u obou CRDi avšak pouze ve výbavě EX BASE a EX
snike píše:vlafi píše:Už je oficiálně v ceníku..Lze si ho za 9.000,- připlatit u obou CRDi avšak pouze ve výbavě EX BASE a EX
Koukám, že ho zdražili, mně vyšel na 4.000,-. Taky nechápu proč nejde objednat do benzínu, motory jsou výkoné dost, aby jízdu s tempomatem zvládly ;-)
MP1 píše:Nebude to tým, že ja na 1.6 benzín nemám elektronický plynový pedál, ale klasické lanko?
Aký je plynový pedál u 1.6 CRDi a 2.0 benzín/nafta?
snike píše:vlafi píše:Už je oficiálně v ceníku..Lze si ho za 9.000,- připlatit u obou CRDi avšak pouze ve výbavě EX BASE a EX
Koukám, že ho zdražili, mně vyšel na 4.000,-. Taky nechápu proč nejde objednat do benzínu, motory jsou výkoné dost, aby jízdu s tempomatem zvládly ;-)
MP1 píše:Zase som núteny dať odkaz na susedov. Tam sme to preberali.
http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=785&kols=1
Snike skús na to pozrieť. Ja si stojím za tým, že 1.6 benzín má mechanický plyn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé