Riccardo píše:Jenom bych doplnil, že sice rádio načte mp3 sekvenčně, ale skočit se dá jak na další nebo předchozí skladbu, tak na další nebo předchozí adresář. Třídění je samozřejmě nejprve podle adresářů a až pak podle pořadí skladby v adresáři.
Nevím jak pozná další album, jestli jenom podle id3 tagů nebo skutečně podle adresáře, ale to není problém vyzkoušet.
Akorát je škoda, že skákání mezi adresáři nefunguje z tlačítek na volantu, jenom na rádiu.
rybko píše:Riccardo píše:Jenom bych doplnil, že sice rádio načte mp3 sekvenčně, ale skočit se dá jak na další nebo předchozí skladbu, tak na další nebo předchozí adresář. Třídění je samozřejmě nejprve podle adresářů a až pak podle pořadí skladby v adresáři.
Nevím jak pozná další album, jestli jenom podle id3 tagů nebo skutečně podle adresáře, ale to není problém vyzkoušet.
Akorát je škoda, že skákání mezi adresáři nefunguje z tlačítek na volantu, jenom na rádiu.
No neviem ci to chapem spravne ale mne ked to ovladam z volantu tak tlacidlom " SEEK" prepinam skladby a tlacidlom "CH" prepinam adresare...ale skusal som len prvu uroven..
Tony píše:rybko píše:Riccardo píše:Jenom bych doplnil, že sice rádio načte mp3 sekvenčně, ale skočit se dá jak na další nebo předchozí skladbu, tak na další nebo předchozí adresář. Třídění je samozřejmě nejprve podle adresářů a až pak podle pořadí skladby v adresáři.
No neviem ci to chapem spravne ale mne ked to ovladam z volantu tak tlacidlom " SEEK" prepinam skladby a tlacidlom "CH" prepinam adresare...ale skusal som len prvu uroven..
alba na volantu nefunguji. teda aspon me
bob17 píše:@rybko: Tak asi opravdu zapracovali na softwaru. Mně tlačítko CH na volantu nedělá v režimu přehrávání MP3 z USB nic.
Marek_Km píše:bob17 píše:@rybko: Tak asi opravdu zapracovali na softwaru. Mně tlačítko CH na volantu nedělá v režimu přehrávání MP3 z USB nic.
Přesně tak, kdysi jsme se tady shodli, že je to kravina, když nejdou přeskakovat adresáře tlačítky na volantu. Tak rybka je první, kdo se tu pochlubil, že mu to jde. Čím myslíte, že to tak upravili? Je to přímo v rádiu? Šlo by to upravit v servisu i ostatním, nebo ne?
sTiLL píše:mbiron píše:No ja bych to s tou vymenou radia nevidel ruzove, myslim ze ti to radio hezky proklepnou nez ti ho vymeni.
Mne sa tam uz 2x CDcko seklo (trebalo vybrat audio poistku), ale kedze 99,999% casu pouzivam USB kluc tak som to neriesil.....mozno je cas zacat :-)
Uživatelé procházející toto fórum: seatik16