zatim jsem ji viděl bliknout asi jednou v normálním provozu a pak svítila, když byl srní tuning a nádržka byla zlikvidována výbava je TX, ale pro mne, je to nepodstatné,  náplň mám většinou v kufru, beru vždy velká balení ,...
 zatim jsem ji viděl bliknout asi jednou v normálním provozu a pak svítila, když byl srní tuning a nádržka byla zlikvidována výbava je TX, ale pro mne, je to nepodstatné,  náplň mám většinou v kufru, beru vždy velká balení ,...  .
 .| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 zatim jsem ji viděl bliknout asi jednou v normálním provozu a pak svítila, když byl srní tuning a nádržka byla zlikvidována výbava je TX, ale pro mne, je to nepodstatné,  náplň mám většinou v kufru, beru vždy velká balení ,...
 zatim jsem ji viděl bliknout asi jednou v normálním provozu a pak svítila, když byl srní tuning a nádržka byla zlikvidována výbava je TX, ale pro mne, je to nepodstatné,  náplň mám většinou v kufru, beru vždy velká balení ,...  .
 . 

To mi bohatě stačí maličké balení 2x5 litrů.
 To mi bohatě stačí maličké balení 2x5 litrů.  Stejně ty čtyři dírky vepředu pod kapotou nestříkají, ale jen kropí.
 Stejně ty čtyři dírky vepředu pod kapotou nestříkají, ale jen kropí.  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé