Mě zajímají blinkry v zrcátkách - jaké mám auto, to vidíte. V Auto ESA se jim nějak podařilo při přepravě z Chomutova do Brna rozbít sklíčko pravého blinkru

. Před koupí z ESA jsem zajel do PEMM Brno a tam mi řekli, že to stojí 2800 Kč

. V ESAch mi milostivě dali slevu 2000Kč. Výměna v Kia Hodonín opravdu stála přes 2800

. Tak jsem se na to vadné podíval, a pochopil jsem, proč svítí tak mizerně - dobře svítí jen šikmo dozadu, ale zepředu a z boku za jasného dne skoro není vidět! Jsou tam jen dvě LEDky - jedna svítí (dobře) přímo šikmo vzad, druhá prosvětluje ten viditelný plexi pásek. Za tmy a šera dobrý, ale na světle na příslovečné "dvě věci -na h...o a na p.d"

.
Neřešili jste někdo svítivost těchto blinkrů? Bohužel v současnosti význam blinkrů upadá

- řidiči je čím dál tím méně používají, a výrobci na to reagují tím, že je (ty přední) schovávají dovnitř (směrem ke středu auta) hlavních světel, kde nejsou skoro vidět

. ( No nezabili byste blba zleva, co mu při vjíždění na hl. silnici nebo na kruháč dáváte přednost, a von vám bez blinkru odbočí tam, odkud vyjíždíte...A mezitím (na hlavní) vám přijíždí někdo zprava, a vy už jste tam dávno mohli bejt, kdyby ten zleva blikal..!)