Problem s instalaciou orig navi radia - nefunkcne usb

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Problem s instalaciou orig navi radia - nefunkcne usb

Příspěvekod spd001 » 05.01.2015 22:53

no mne sa zda ze uz som aj nabijal pomocou USB v aute ked som nemal nabijacku iba kabel od vyrobcu k telefonu len som si neni isty budem to musiet skusit este raz
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Problem s instalaciou orig navi radia - nefunkcne usb

Příspěvekod riri62 » 19.04.2015 12:03

Každé USB má 5 V výstup , zem a dva piny pre dáta. Aj tzv. nabíjačka, ktorá ide do 12 V konektora, resp. zapaľovača, akurát znižuje napätie pre USB. Problém môže byť v tom, aký veľký prúd potrebuje tvoje zariadenie pre napájanie cez USB, alebo nabíjanie. Preto napríklad niektoré prenosné disky majú dva USB vstupy, to len kvôli väčšej potrebe prúdu. U niektorých telefónov sa dá nastaviť, či sa majú nabíjať po pripojení na zariadenia typu PC, kde sú dátové piny zapojené.
riri62 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na Elektronika