titanus píše:ako to tak citam tak podla mna to vyzera na chybu softu ktory zle reaguje na pohyb plavaka v nadrzi...tod moj odhada nemoze vam to nulovat ked napriklad prejdete nejake okruhlejsi pocet km? trebarz kazdych 100km alebo 20km ? fakt len strielam dovetra ale vidim to jedine na chybu softu, kedze ten vyhodnocuje len pevne zadane algoritmy musi sa to nulovat vzdy pri istych podmienkach pri ktorych pocitac vyhodnoti ze ma spotrebu vynulovat, otazka teda je pri ktorych
titanus píše:prejdeny pocet km som myslel nie kolko prejdes ty ale celkovy pocet kmcize ked mas najazdenych celkovo 1596 tak po prekroceni 1600 to vynujule cize prejdes 4km... potom musis prejst znova povedzme 10 kym to vynuluje co moze byt jedna jazda aleb o dalsie tri
hovorim ze strielam naslepo
Beda píše:Jedna vec by mne zajimal, mate v aute cudlik na nulovani? Jestli ano, tak nevim, proc si inzenyri zpridelavali starosti implementovanim teto funkce
runis píše:Souhlas s Titaniusem! Dělá to velmi nepravidelně, takže plovák to není! Už jsem to tady také tvrdil a pevně věřím, že to je softem. Trip tam je, a aby se mi to nulovalo po natankování 6 litrů...asi nějaká korejská vychytávka. Pro mě nepochopitelná logika! Navíc, kdyby to bylo tvarem plováku, tak stačí přepsat v softu podmínku 6 litrů a dát pokyn k delšímu času, než pc bude reagovat a je to vyřešené. Bohužel se zatím nikdo z Kie neozval a nějak si už myslím, že ani neozve. Fajn přístup. Škoda! Příjemný autíčko, ale tyhle drobnosti kazí radost.
runis píše:Já obvykle začínám na nějakých 12-14 litrech. No a je pravdou, že je se třeba ozvat. Já už to udělal a mimo servis psal i do kanceláře Kia v Praze. Odpověď? Obraťě se na servis. Tam o tom ani nevěděli. Ale volali a že se to řeší. Nějak dlouho. Také jsem tady vybízel k tomu, abychom se ozvali nejlépe všichni. Jinak se na nás Kia...víte co. Chystám se do servisu na seřízení pátých dveří. Odírá to lak. No a zase se poptám na tento problém. Kolik nás vlastně už na to upozorňovalo? Přiznejte se!Asi moc ne, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé