zafirys píše:čaute chalani,
sledujem vašu diskusiu na fóre, a cim sa blíži termín dodania mojej vengy, aj strácam to nadsenie.tomu to nejde, tomu torobí, inému to hrkoce...je to strašné...hoci udevomujem,že to nové aftino, a kým sa to všetko vychytá...asi budeme pokusné králiky....
no škoda toho...človek je potom taký znechutený...
snowko píše:Mne sa nulovala priemerna spotreba vzdy ked som odstavil auto na asi hodku dve na parkovisku..... Je to taka blbost, ktora nekazi dojem z krasnej jazdy, ale prave preto, ze je to blbost, obycajny čip, tak ma to netesi. Cakal by som, ze toto bude najmenej problemova vec na celom aute.
milan79 píše:Ja som pisal vcera importerovi do Bratislavy. Dneska som dostal mail, ze ma bude kontaktovat nejaky ich clovek, ktory by to mal riesit. Ak budem mat nieco nove, tak dam vediet.
milan79 píše:Kontaktoval ma dostal som mail, ze sa to nuluje po natankovani 6litrov a viac a ze je to v poriadku. Samozrejme som im napisal znova a odvtedy sa mi nikto neozval. Teraz som mal trosku ine povinnosti a malo casu, ale ked sa uvolnim, tak to skusim znova preverit. mozno by bolo dobre, keby im napisal aj niekto iny.
milan79 píše:Kontaktoval ma dostal som mail, ze sa to nuluje po natankovani 6litrov a viac a ze je to v poriadku. Samozrejme som im napisal znova a odvtedy sa mi nikto neozval. Teraz som mal trosku ine povinnosti a malo casu, ale ked sa uvolnim, tak to skusim znova preverit. mozno by bolo dobre, keby im napisal aj niekto iny.
snowko píše:Dnes som bol v KIA servise v BA - Lamac s nulovanim priemernej spotreby. Technik mi tvrdil, ze som prvy, kto ma takyto problem a ze on sam ma Vengu 1,4 ku a nic podobne sa nedeje. Mne sa PP vynuloval vcera, ako som stal hodinu pred pizzeriou. Ale dnes, ked som bol v servise, tak ako naschval sa nic neudialo. Stale mi to odvcera vecera pocita aj napriek tomu, ze som celu noc stal v garazi a kazde rano sa mi to bezne vynulovalo. Niekto mi poradil, ze ked odparkujem auto, mam nechat PP v polohe "priemerna spotreba" a vtedy by sa to nemalo vynulovat. Urobil som to a nevynulovalo sa to zatial. Uvidim, ked dnes pojdem z prace. Kazdopadne sa mi v KIA Lamac ponukli, ze mozu vykonat diagnostiku ak na tom trvam. Zatial budem este tyzden sledovat spravanie sa auta a zapisem si vsetky udalosti, po ktorych sa PP vynuloval.
Ak ste niekto z Bratislavy, tak skuste tiez zajst do servisu. Inak uz maju od importera original prislusenstvo a doplnky. Bocne ochranne listy dveri zatial nie, ale daju mi vediet v pondelok.
Zdar,
dneska jsem byl va nabídli mi taky možnost objednat doplňky, ale myslím si že to bude ještě palba za dodání.
čusmilan79 píše:Kontaktoval ma dostal som mail, ze sa to nuluje po natankovani 6litrov a viac a ze je to v poriadku. Samozrejme som im napisal znova a odvtedy sa mi nikto neozval. Teraz som mal trosku ine povinnosti a malo casu, ale ked sa uvolnim, tak to skusim znova preverit. mozno by bolo dobre, keby im napisal aj niekto iny.
runis píše:Zdravím kluci. Musí nás být více, co se ozveme! Jinak se na nás víte co! Já už v servise byl a také o tom nevěděli. Pak někam volali a prý jsem třetí kdo si na to v ČR stěžuje. Dokonce jsem psal na Kiu na technickou porporu. Mám kontaktovat servis. Ale o tom jsem tady na fóru už také psal. Takže nám nezbude nic jiného, než otravovat servis a ten zase bude otravovat Kiu. Jen nás musí být více, aby konečně něco udělali. Prosím zapojte se i vy ostatní, co jste to ještě nikam nehlásili! Mimo servisu bych otravoval i zastoupení Kia. Čím nás bude více, tím nás bude více slyšet.Děkuji za všechny.
jirka.zc píše:Zdravím a mám další poznatek k nulování a sice to, že asi od půlky nádrže a méně se mi to už nenuluje. Už jsem to takto vypozoroval u 3 vyjetých nádrž.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé