No mi se teda zdá, že měnit plovák je naprosto kravina a že to nepomůže. Nevím který inteligent z KIE toto vymyslel. Preferovat raději mechanický zásah nad pouhým přeprogramováním řídící jednotky. Stačí tam přece odstranit tuto podmínku ne? No možná si to představuji moc jednoduše. Ale proč měnit plovák, když tady už několik lidí psalo, že to třebas udělá přes noc, kdy je auto zaparkované na rovince. Mi se to stalo už taky. Večer jsem dojel a byla tam na displeji nějaká průměrka ve spotřebě a ráno po nastartování už -/--
No jinak jsem se taky zase ptal toho kamaráda, co dělá přímo v autosalonu a říkal, že na každém školení, které mají v KII je tam s tímhle bombardují, ale jak vidím to nestačí.
A takové ty řeči, že je to normální věc, že se při dotankování více jak 6l paliva vynuluje průměrná spotřeba je taky lehce napadnutelná, protože to nikde není napsáno. Ať nám někdo z KIE ukáže, kde se o tom píše, takže možná bychom mohli se ubrat i touto cestou, ať to odstraní, protože to oficiálně nikde popsáno není tak jak všichni tvrdí. Už jsem to vyhledával v manuálu hodněkrát a jediné co tam je ohledně těch 6l paliva je informace, že počítač nemusí ukazovat správnou hodnotu dojezdu (nezaktualizuje se) pokud se natankuje méně jak 6l paliva. NIC už tam není o tom vynulování, tak až vám někomu budou psát nebo říkat , že to je OK, že to tak dělá, tak se zeptejte, kde je to uvedeno a nikdo při koupi mi také tuto informaci neřekl, protože to samozřejmě ani nemohli vědět, takže tak.
Zítra napíšu také na KIU dopis něco v tom smyslu, že ta neochota odstranit tento problém vrhá špatnou pověst a odrazuje potencionální zákazníky, kteří se to dozví na fóru a koupi si rozmyslí.
Jo a ještě ten můj známý říkal, že to už dělá i unového RIA!!!!