NOD32CZE píše:Ahoj všichni, má někdo tuto funkci aktivovanou (nějaké názory na tuto funkci)???Uvažuji o aktivaci na zkušebním autě se mě to docela zamlouvalo akorád musim do servisu...
Umbram píše:NOD32CZE píše:Ahoj všichni, má někdo tuto funkci aktivovanou (nějaké názory na tuto funkci)???Uvažuji o aktivaci na zkušebním autě se mě to docela zamlouvalo akorád musim do servisu...
Ahoj „NOD32CZE“ , to že ti to nefunguje bude asi tou výbavou „Fresh“, protože já ji mám taky a taky mi to nefunguje. Byl jsem s tím už dříve v servisu a tam jsem se na to ptal, proč mi to nefunguje, jestli to nemůže být tou výbavou „Fresh“. Tak mě prvně řekli, že by to měli mít všechny výbavy(mimochodem to mě říkali i na prodejně, kde jsem se taky ptal).Když jsem přišel pro auto, tak mi sdělili, že opravdu výbava „Fresh“ tuhle funkci nemá, a že prý to ani není v nabídce naši řídící jednotky, což se mě moc nezdá. Tak bych to tebou skusil , se na to zeptat v tvém servisu, co řeknou tobě (samého by mě to zajímalo).
PS: Jestli je tady na foru někdo kdo má taky výbavu „Fresh“ a funguje mu to, tak ať se prosím ozve.
NOD32CZE píše:Přišlo oficiální vyjádření přímo od výrobcevýbavy Fresh a Active tuto funkci mají manuální aktivovat to lze od výbavy Comfort
no tak alespoň je tam to tlačítko pro manuální uzamknutí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé