Automatické zamykání při rozjezdu

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Automatické zamykání při rozjezdu

Příspěvekod NOD32CZE » 01.05.2011 19:07

Ahoj všichni, má někdo tuto funkci aktivovanou (nějaké názory na tuto funkci)???Uvažuji o aktivaci na zkušebním autě se mě to docela zamlouvalo akorád musim do servisu...
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh,Tmavě Šedá Metalíza (Šedá Steel) - UKRADENO ach jo kdepak jsi moje krásná Vengushko ;(
Čičák=největší zrůda a podvodník
NOD32CZE Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2011)
5000 km @ 6-7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Automatické zamykání při rozjezdu

Příspěvekod milan79 » 01.05.2011 19:30

Neviem ako ostatni, ale ja to mam aktivne od vyroby. Pri prekroceni urcitej rychlosti( tusim 20 km/h) sa dvere automaticky uzamknu.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod peter562/12 » 01.05.2011 19:39

mne sa zda ze sa aktivuje zamykanie dvier pri 15km/hod.chcel som ale napisat ze je to dobra vec ked stojis pred semaforom alebo ides pomalou jazdou nikto ti nic nevezme z auta.zastavis stlasis tlacidlo a dvere sa odomknu.pocas jazdenia sa nedaju odblokovat.len neviem ci to funguje aj na piate dvere.odskusat si to neviem
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod branor » 01.05.2011 19:57

Podla mna to je aktivovane od vyroby, ak ti to nefunguje tak je to asi na servis a nie aktivaciu :-( Podla mna dobra funkcia, aj ked uz som tu videl par prispevkov s otazkou ako to deaktivovat (nie pri venge) ale ja by som to urcite nedeaktivoval a som spokojny...
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
branor Muž
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
199999 km @ 5.75 l/100km

Příspěvekod iNG pADRe » 01.05.2011 20:52

zamknutie po prekroceni 15kmh je od vyroby, ak to nefunguje, tak to reklamuj... samozrejme, po zamknuti automatickym zamkom sa zamknu aj dvere kufra... uz viackrat som sa musel po zastaveni (bez vypnutia motora a odomknutia tlacitkom) kvoli odomknutiu kufru vratit k vodicovym dveram a odomknut cele auto tlacitkom, aby som sa dostal do kufra :)
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
iNG pADRe Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Sportage III (2011)
84200 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod runis » 01.05.2011 21:57

Jede mi to take od novoty.
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Umbram » 01.05.2011 22:45

NOD32CZE píše:Ahoj všichni, má někdo tuto funkci aktivovanou (nějaké názory na tuto funkci)???Uvažuji o aktivaci na zkušebním autě se mě to docela zamlouvalo akorád musim do servisu...

Ahoj „NOD32CZE“ , to že ti to nefunguje bude asi tou výbavou „Fresh“, protože já ji mám taky a taky mi to nefunguje. Byl jsem s tím už dříve v servisu a tam jsem se na to ptal, proč mi to nefunguje, jestli to nemůže být tou výbavou „Fresh“. Tak mě prvně řekli, že by to měli mít všechny výbavy(mimochodem to mě říkali i na prodejně, kde jsem se taky ptal).Když jsem přišel pro auto, tak mi sdělili, že opravdu výbava „Fresh“ tuhle funkci nemá, a že prý to ani není v nabídce naši řídící jednotky, což se mě moc nezdá. Tak bych to tebou skusil , se na to zeptat v tvém servisu, co řeknou tobě (samého by mě to zajímalo).
PS: Jestli je tady na foru někdo kdo má taky výbavu „Fresh“ a funguje mu to, tak ať se prosím ozve.
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh (09/2010)
Umbram Muž
Uživatel fóra

Bydliště: okres Frydek-Místek,Dolní Domaslavice  Czech Republic (cz)

Kia Venga (2010)
43000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod NOD32CZE » 05.05.2011 16:38

Umbram píše:
NOD32CZE píše:Ahoj všichni, má někdo tuto funkci aktivovanou (nějaké názory na tuto funkci)???Uvažuji o aktivaci na zkušebním autě se mě to docela zamlouvalo akorád musim do servisu...

Ahoj „NOD32CZE“ , to že ti to nefunguje bude asi tou výbavou „Fresh“, protože já ji mám taky a taky mi to nefunguje. Byl jsem s tím už dříve v servisu a tam jsem se na to ptal, proč mi to nefunguje, jestli to nemůže být tou výbavou „Fresh“. Tak mě prvně řekli, že by to měli mít všechny výbavy(mimochodem to mě říkali i na prodejně, kde jsem se taky ptal).Když jsem přišel pro auto, tak mi sdělili, že opravdu výbava „Fresh“ tuhle funkci nemá, a že prý to ani není v nabídce naši řídící jednotky, což se mě moc nezdá. Tak bych to tebou skusil , se na to zeptat v tvém servisu, co řeknou tobě (samého by mě to zajímalo).
PS: Jestli je tady na foru někdo kdo má taky výbavu „Fresh“ a funguje mu to, tak ať se prosím ozve.

Ahoj, dneska jsem navštívil servis co se týče toho zamykání napojil to na 2 různý diagnostiky a vypadá to že fakt výbava Fresh to nemá.Ještě to pozišťujou přímo u výrobce...Tak uvidíme co znich vyleze :huh:
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh,Tmavě Šedá Metalíza (Šedá Steel) - UKRADENO ach jo kdepak jsi moje krásná Vengushko ;(
NOD32CZE Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Venga (2011)
5000 km @ 6-7 l/100km

Příspěvekod NOD32CZE » 10.05.2011 11:58

Přišlo oficiální vyjádření přímo od výrobce :kia: výbavy Fresh a Active tuto funkci mají manuální aktivovat to lze od výbavy Comfort :) no tak alespoň je tam to tlačítko pro manuální uzamknutí 8-)
NOD32CZE Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Venga (2011)
5000 km @ 6-7 l/100km

Příspěvekod Standahe » 10.05.2011 21:48

Já mám Active (3/2010) a automatické zamykání mě funguje. Možná to později zrušili.
Standahe Neuvedeno
Uživatel fóra

Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia Venga (2010)
80000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Umbram » 10.05.2011 21:57

NOD32CZE píše:Přišlo oficiální vyjádření přímo od výrobce :kia: výbavy Fresh a Active tuto funkci mají manuální aktivovat to lze od výbavy Comfort :) no tak alespoň je tam to tlačítko pro manuální uzamknutí 8-)

Pokud o tuto funkci moc toužíš, tak by sis musel nechat namontovat nějaký alarm s dálkovým, co namontovali mně v KIA. Je tam funkce ne úplně stejná, ale podobná, jde aktivovat nebo deaktivovat. Nefunguje, ale při dosažení nějaké rychlosti, ale zamkne dveře asi po 8 sekundách po zapnutí zapalování (když se rozvití kontrolky, nemusí být ani nastartováno) a při otevření dveří řidiče nebo spolujezdce se všechny dveře i kufr odemknou.
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh (09/2010)
Umbram Muž
Uživatel fóra

Bydliště: okres Frydek-Místek,Dolní Domaslavice  Czech Republic (cz)

Kia Venga (2010)
43000 km @ 6.5 l/100km

Zpět na Elektronika