kontrolka klimatizace-chyba nebo to tak má být?

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: kontrolka klimatizace-chyba nebo to tak má být?

Příspěvekod Jirka KL » 15.01.2012 19:21

Měl jsem stejný problém. Bohužel je to tak nestaveno z výrovy a je topsáno v položce rozmrazování a zimní starty ne v obsluze klimatizace. Stačí pouze mít nastaven vypínač na sklo a prostor a nebude se již sama zapínat. Zdůvodňijí to rím, že se klimatizací musí odsát vlhkost z vozidla proto se autamaticky zapíná.
Jirka KL Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: kontrolka klimatizace-chyba nebo to tak má být?

Příspěvekod Umbram » 15.01.2012 22:42

Já jsem si to už taky dávno zrušil , tu funkci automatického zapínání klimy při rozmrazování předního skla podle návodu od "PeterZM" a jeto v pohodě a klimu si zapnu kdy chci já , a ne nějaká korejská logika.
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh (09/2010)
Umbram Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: okres Frydek-Místek,Dolní Domaslavice  Czech Republic (cz)

Kia Venga (2010)
43000 km @ 6.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Elektronika