Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jezdím na něj, žádný problém, pouze měním po 10.000 km, protože jízdy jsou převážně po městě. Je třeba si najít prodejce, který má odpovídající ceny. Jinak pro objasnění problematiky olejů doporučuji na netu články s názvem Mazivářské mýty, tam se dozvíš vše a pak se podívat do návodu, kde jsou uvedeny specifikace oleje pro dané vozidlo. Venga 1.4 cvvt 160.000,--
Mobil je top olej ale osobne som vyskusal aj castrol, shell, total, liqui moly ale 5w-40 a nie na kii a nic som nespozoroval...podla mňa to je viac menej jedno, hlavne ze to splna normu Inac ked sme pri tom...je na venge nejaky servisny interval co zasvieti na palubke? Ak ano da sa resetnut aj bez diagnostiky? Diky
By ma zaujímalo čo by kto mal akože spozorovať? Pozeral sa niekto pod veko ventilov? Premeriaval opotrebovanie? Či rovno s olejom X človek po jednom intervale zbadá klepkanie ako dôsledok opotrebovania ojničných ložísk? Treba používať olej normálnej značky spĺňajúci požiadavku výrobcu, meniť ho radšej častejšie ako neskôr a neriešiť kraviny.