Možná to má Venga jinak, ale koukněte sem viewtopic.php?f=2&t=177&start=165#p50698 - až tak super oproti "Autobondu" ten "Kudrna" není, jen to máte asi blíže do Orlové, než do Hrabové

JULA píše:Dopoledne mi volali že mi auto dnes nepředají, až zítra, musí vyměnit zadní brzdove kotouče a spalený ventilator chladiče.Musí se objednat. To vše na záruku.
JULA píše:Zdravím, ty kotouče byly úplně rezavé a hluboké rýhy,desky byly v pořádku, taky se divili jak je to možne.Pod plechačama to nebylo vidět,až jsem přezul na lita tak jsem taky koukal
Tedˇ jsou pěkně leskléJo a ještě se mi šoupe volant na levé straně v tom spoji.Volant se nemění,ale přešivá a trva to týden.V servise nemají nahradní tak je auto týden mimo provoz.Ja jsem se domluvil že, až to bude horší tak do toho pujdu a tež na záruku.
Cena 1. garančky 6038 Kč.![]()
Kia Venga 1,4 CVVT,Comfort
Umbram píše:JULA píše:Zdravím, ty kotouče byly úplně rezavé a hluboké rýhy,desky byly v pořádku, taky se divili jak je to možne.Pod plechačama to nebylo vidět,až jsem přezul na lita tak jsem taky koukal
Tedˇ jsou pěkně leskléJo a ještě se mi šoupe volant na levé straně v tom spoji.Volant se nemění,ale přešivá a trva to týden.V servise nemají nahradní tak je auto týden mimo provoz.Ja jsem se domluvil že, až to bude horší tak do toho pujdu a tež na záruku.
Cena 1. garančky 6038 Kč.![]()
Kia Venga 1,4 CVVT,Comfort
Také by mě zajímalo cos tam vše platil ,protože podle podpisu máš stejnou motorizaci jakou má"venoušek", ale platil jsi skoro jednou tolik co on. Tak mě připadá, že pokud něco člověk u ních reklamuje při garančce ,tak si to oni holt vyučtujou někde jinde ,jinak si tu cenu nedovedu vysvětlit
.
runis píše:Ahoj.
Tak jsem už také po 1. garanční prohlídce. Byla provedena v Orlové v autosalónu Kudrna. Auto jsem tam dával minulý týden, tuším 9.5.2011 a převzal si ho včera 20.5.2011. Bylo to kvůli odstranění rezavých puchýřku kolem rámu čelního skla. Prostě se to lakovalo a šlo ven i sklo. Jinak byla provedena výměna PP, oprava pravého předního okna-hluk, a reklamoval jsem ještě chrastící přístrojový panel. Ten se jim nepodařilo opravit-odstranit problém, už mi to začalo dnes dělat znova. Cca po ujetí 300 km po servisce. Takže to bude jinde, než si mysleli. Takže se budu muset zase za nimi zastavit. Na jejich obhajobu, ale uvádím, že to nedělalo pravidelně a fakt se blbě hádá odkud to jde. Takže tady je co dělali:
- olejový filtr
- olej TXT Castrol 5,3l
-vzduchový filtr topení a klimatizace
-směs do sotřikovačů 2l
cena i s prací a DPH byla 4.723,-Kč. Podotýkám, že jde o 1,6 CRDi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé