Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

kvape nafta z nadrze

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

kvape nafta z nadrze

Příspěvekod Mnio » 05.03.2011 11:30

Neviem co sa stalo ale po prichode domov som zistil ze mi dost kvape spod nazdre nafta. Zdoj kvapkania je niekde hore v nadrzi... kde presne netusim nevidim tam...
Je mozne ze to ide niekde od hadiciek co vedu palivo do motora? (nikde som nebudchol a ani nic..)

Uz pocas jazdy som zbadal ze mi na 4ke cca 70km/h nejaku chvilu ako keby skapinal motor...(dostal sa mi tam pri vytekani najskor vzduch)

Mam niekto podobne skusenosti, stalo sa to uz niekomu?

Mam Kia Ceed 2007, 1,6crdi

..myslite si ze na takuto poruchu by sa mala vztahovat na zaruka?
Mnio Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: kvape nafta z nadrze

Příspěvekod Mnio » 05.03.2011 16:58

..takze sme zistili, ze je nejake slabe tesnenie na "vyke"z nadrze pri plavaku v nutri z auta. (otvoria sa sedacky odsrobuju 4 sroby a z tadial tecie) ;)
Mnio Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: kvape nafta z nadrze

Příspěvekod Mnio » 16.05.2011 09:01

..bolo tam plno nafty a vytekala z vyka nadrze. Bud to ceed nema domyslene alebo tam od vyrobi chybalo tesnenie... :)
Mnio Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy