Chtěl jsem se zeptat, jaké ET by mělo být na 15" kola? Zkoušel jsem to dávat do konf. a ten mi tam napsal ET 40.Tak nevím.
Dík za radu.
koudy61 píše:Chtěl jsem se zeptat, jaké ET by mělo být na 15" kola? Zkoušel jsem to dávat do konf. a ten mi tam napsal ET 40.Tak nevím.
Dík za radu.
Jenda píše:Tak jsem ze své drahé polovičky vydyndal žě si můžu koupit liťáky ale nesmí být drahé vybral jsem si dezent l za 1995Kč/ks na www.bigpneu.cz
Double píše:no problem je vtom ze ja som 17 ´´ disky s ET 56 nenasiel - vsetky su okolo 40, a to je dost problem, neviem co urobit
thunder píše:@double
ja som nieco poeral..nasiel som et 50 su to napr borbet xl black,ale zalezi aky mas ty vkus..viem ze to neni 56 ale da sa najst aj nad 40
http://www.centrumkolies.sk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=22&orderby=product_price&product_type_id=1&product_type_1_priemer_comp=like&product_type_1_priemer=17&product_type_1_roztec_comp=like&product_type_1_roztec=5x114%2C3&product_type_1_povrch_comp=like&product_type_1_povrch=&product_type_1_vyrobca_comp=like&product_type_1_vyrobca=&product_type_1_akcia_comp=like&product_type_1_akcia=&limitstart=40
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé