Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
samozrejme na zaruku podpisoval som len preberaci protok od auta, ci tam bol po oprave dopisana cena neviem ponahlal som sa prec a hlavne ked je nieco zadarmo tak mizim kym si to nerozmyslia
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
mne dnes menili tycky stabilizatora na prednych kolesach...cena 35 eur obe tycky po 8 eur a robota na cca 20 min 19 eur.. ale aspon tie povodne vydrzali do 60500 km dufam ze aj tie co mi ich menil maju taku zivotnost....
na mojej kiare mam takmer 90 tisic a to som tycki nemenil este a to mam 225-45-R17 a znizene auto o 4 cm takze je to tvrde ako sviňa a zatial nič akurat ma trapia uloženia tlmičou to strasne trpí na tých kolieskach a zniženom tvrdom podvozku... a tie ulozenia sa mi prejavuju len pri zakrutach ktore dobrzdujem inak nie ked je zataz na predok vtedy to tam rapoce ako krutim volantom to asi tycky nebudu
Kia Cee'd r.v.2010 FL 1.4 benzín RED | 2DIN LG GPS NAVI | Tomason TN1 , 8,5J , 225-40-R18 | Matador MP 47 Hectorra 3 225/40 R18 92Y | Kia Sorento r.v. 2005 2.5 diesel BLACK EX
tak i mě to "bohužel" potkalo, při cca 30.000 km to nevydržely ani moje tyče, levá přední, tak byla nutná výměna, navíc mi v servisu zjistili i netěsnost hlav u ventilů v motoru, projevuje se to hlukem při volnoběžných otáčkách
Zdravím, mám dojem, že mi začala klepat zadní pravá stab. tyčka. Lze je obě při troše šikovnosti vyměnit svépomocí v garáži? Máte někdo obrázek, jak jsou namontovány?