http://shop.autochip.cz/?p=productsMore&iProduct=229
Koukni třeba sem... ;-) ;-)
vladislav píše:Tak dneska jsem sundaval kola v garáži ,protože jsem kontroloval natření brzd a přišel jsem na jeden problém......Originál klíč na kola,který je součástí výbavy auta,je takříkajíc trochu volný na originálních matkách .....což zase není takový problém,ale podařilo se mi strhnout hrany právě na nástavci bezpečnostních matek ...tam je ta 19 asi ještě více mimo toleranci....je tam ještě sice možnost to povolit 17 klíčem na kola a mě zachránilo kůži to že vozím v autě křížový klíč na kola ,který je o mnoho přesnější nežli originální klíč od KII...co jsem s tím vlastně chtěl napsat.....pokud máte bezpečnostní šrouby ..tak se na ten originální klíč moc nespoléhejte protože ten nástavec na bezpečnostní matky si s ním moc do přesnosti nekamarádí ...ono je potom nemilé zůstat někde na silnici s defektem a bez možnosti sundat kolo ..![]()
![]()
PEPEstyle píše:
Taky sem si myslel, že si tyhle matice koupim, ale poté co jsem zašel do jednoho tunigového obchodu u nás v Benešově, řekli mi, že na tento typ se dá v klidu s pomocí kladiva natlouct během sekundy klíč a matka je dole. Pak mi ukázali úplně jiný typ s takovýma malýma dírkama v přesně daných roztečích od sebe a vypadali o dost kvalitněji a sofistikovaněji. Cena je sice oproti vladislavovým za 250,- trojnásobná, ale když nechci, aby mi cigoši z Palmovky ukradli disky za 20kKč, radši do nich půjdu. Jsou to tyhle.
PEPEstyle píše:
Taky sem si myslel, že si tyhle matice koupim, ale poté co jsem zašel do jednoho tunigového obchodu u nás v Benešově, řekli mi, že na tento typ se dá v klidu s pomocí kladiva natlouct během sekundy klíč a matka je dole. Pak mi ukázali úplně jiný typ s takovýma malýma dírkama v přesně daných roztečích od sebe a vypadali o dost kvalitněji a sofistikovaněji. Cena je sice oproti vladislavovým za 250,- trojnásobná, ale když nechci, aby mi cigoši z Palmovky ukradli disky za 20kKč, radši do nich půjdu. Jsou to tyhle.
snike píše:
Když ti budou chtít ukrást kola, tak je nezastaví žádně bezpečnostní matice ;-)
PEPEstyle píše:Jasně, ale jde o to krádež co nejvíc znepříjemnit a ta cena neni zase tak závratná. Je to podobné jako když si přivazuješ jízdní kolo k zábradlí. Buď ho tam jen tak postavíš (žádné matice), nebo ho přivážeš šňůrou na prádlo (obyč matice), nebo ho zamkneš bytelnym zámkem (matice Simbolz).:-P Ukrást lze všechno, ale když vedle mě bude stát stejný auto bez matic, hádej po čem zloděj šáhne.
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé