No tak to má asi každý auto jinak, mě se to projevuje pořád už od vyjetí z autosalonu, ale zase jen trochu, že to sotva postřehnu.....že bych kličkoval jako zajíc, to ne....
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Koukám, že vám to dělá i u docela nových aut , já naštěstí zatím nic takového nepociťuju ale budu si to hlídat
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Najhoršie je že v Kii vedia o tomto probléme, ale nechcu ho hned riešiť výmenou riadenia. Pokúšaju sa tváriť , že problem nie je. Viem z vlastnej skúsenosti , že to je nebezpečné a to hlavne na dialnici pri veľkej rýchlosti. Držím palce pri reklamácií.
Riadenie je vymenene, pocit z riadenia je je neporovnatelne lepsi. Dnes som najazdil cca 250 km. Inak, trvalo im to cca 6 hodin aj s obednou prestavkou.
Dobrý den, mám Kiu Ceed SW r.v. 2011 a začalo mi to dělat také, ale až teď mám najeto 63000Km, chová se to jak všichni píšou - vytuhává volant při jemných korekcích v přímém směru a nejnepříjemnější je to na dálnici....jdu teď v únoru na poslední garanžku, tak jsem zvědavej co mi na to řeknou...
Urcite trvaj na vymene celeho stlpika riadenia aj s posilnovacom, samozrejme v ramci zaruky. Ja som od vymeny najazdil cca 26000 km, teraz mam cca 38000 a zatial je vsetko v poriadku.
to nie je moje video len som nasiel lebo mne to robi podobne skripave pisklave zvuky spojene s tuhsim riadenim a nepravidelnym chodom. Vychadza to niekde od volantu ale iba pocas jazdy po zahriati motora.
Hlásím se do klubu, tuhého volantu Mám KIU Ceed SW r.v. 2010 a začalo mi to dělat také , občas mi tuhne (přilepení) volant při jemných korekcích v přímém směru a je to opravdu jen trochu. "Křupání" není slyšet a projevuje se to tak při rychlosti 80-90 km/h. Na jaře jdu na poslední GP a nevím , zda mám čekat do jara a nebo reklamovat už teď.
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA