Po výměně destiček to je zatím v pořádku..pokud ti to udělá tak požaduj jejich výměnu...bylo to konzultováno s Prahou a ty to doporučili.. ;-)

vladislav píše:@aifell
Po výměně destiček to je zatím v pořádku..pokud ti to udělá tak požaduj jejich výměnu...bylo to konzultováno s Prahou a ty to doporučili.. ;-)
aifell píše:@Happy: Zdravím, to co popisuješ ty i Vladislav se mě také občas stane ... A hlavně je to, když dávám auto do garáže za mokra a pak tam ceed několik dní stojí. Vždy pak cítím lupnutí a je tam znatelný otisk na kotoučích. naštěstí po pár probržděních se to očistí a tak to neřeším. navíc jsem se již za mokra naučil, když uklízím auto, že destičky trochu zahřeji (probrzdím) :-) aby se vysušili, někdy se mě to povede, že se pak následující dny rozjedu bez lupnutí :-) Myslím, že to bude jak píše Vladislav a sice materiálem kotoučů či destiček, ale mám tak trochu obavu, že toto se jentak nevyřeší. Sám Vladislav vidí, že i po výměně to pokračuje ikdyž mírněji dál. :-o
tomri píše:Já bych tento problém až tak neřešil. Pokud nezůstávají na kotoučích stopy po destičkách po několikerém silnějším probrždění, tak bych se na to úplně vyprdnul. Pokaždé, když auto umyju (a věnuji se důkladně poklicím), tak ráno bych auto určitě neodtlačil. Vždycky to pořádně lupne a zpočátku to při brždění dělá hrozný rachot, ale za chvilku to přejde a je klid. To samé mi dělalo už i u předchozích aut, takže jsem úplně v klidu.
Něco jiného je, jestliže zůstávají stopy na kotoučích.....
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé