to juri , fakt to záleží od osadenstva servisu, keď je to servis, predajca, ktorý plní slabo ciele KMSS, a nevie si šéf dupnúť, tak nechce stratiť isté peniažky, dobre Ti píše Vladislav, nedaj sa a keď to nejde u nich, tak to nafoť a urob im hanbu a pošli to na KMSS, nejaké hromadné akcie sú na prd, aspoň u nás trochu KMCZ reaguje, veď dnes to elektronicky nie je problém, inak ako píšeš v prvej vete, malo by to tak byť, ale ak ludia na to dajú a psychologický tréning nemajú všetci, inak aj ja sa prikláňam k tomu ako píše ladlen, tak to pozorujem aj ja, že keď je mokro a za sucha to nerobí, ktorý rok výroby máš a s ESP, lebo bez u nejakých aut boli zvolávačky, moje tam nespadalo tak som to vypustil, ale bolo niekedy zo začiatku roku 2008/apríl, ja som to písal, zavolám, to a to se mi nezdá, alebo mám to a to, už to tam máte z centra a potom neostáva nič iné len vyhladať patričný dokument a pustit se do práce, niektoré informácie su aj na fore, alebo pokial tam nemožeš, tak požiadaj adm. alebo moderátorou aby ti to umožnili