Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

Re: Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Příspěvekod Korejcobijec » 10.02.2011 11:44

:thd: Tím co tady píše Juri zpochybnuji 7 záruku a začínám se přesvědčovat o tom ,že šlo jen o reklamní trik.To se jim výborně povedlo.Bravo!!!!!!! :thd:
Korejcobijec

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 10.02.2011 12:36

Proc to hazite ja Kiu, co treba takhle vymenit servis? Co treba neochota servisu kam dotycny jezdi? Nenapadlo te treba zaject nekam jinam kde budou mit jiny pristup. Pokud nekdo neveri zarukam tak by si mel precist na co vlastne tech 7 let zaruka je a na co neni. Jak psal Vladislav, mel problemy s brzdama a diky neustupnosti problem vyresil. Kia club slouzi jen na vymenu nazoru a zkusenosti ale ne aby za nekoho neco vyjednaval. Pokud vyrobce uzna hromadnou zavadu tak udela svolavacku a problem odstrani. Pokud si nekdo mysli ze je v pravu a ze mu servis nechce z nejakeho duvodu vyjit vstric tak ma rozhodne dalsi moznosti jak se branit.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Stefi » 10.02.2011 13:08

Korejcobijec píše::thd: Tím co tady píše Juri zpochybnuji 7 záruku a začínám se přesvědčovat o tom ,že šlo jen o reklamní trik.To se jim výborně povedlo.Bravo!!!!!!! :thd:

Chlape ty jdi raděj do lepší značky, tvůj negativizmus a poznámky ke všemu jako by si byl mistr v oboru, jsou k smíchu, ano záleží hodně od toho kam přijdeš, a ještě od tvého osobního jednání :? ostatní ti snad dojde, já mám zkušennosti se servisem jak Vimperk, tak Strakonice a v pobočce Blochmana v Sušici, záleží kolik mám času, mateřský mám dál, zavolám, co se děje, technik mne objedná a přispůsobí se mojim možnostem....ve všech není nejmenší problém, mnoho co tu čtu je fakt jen na lidech, nezhazujte KIU, tím si nepomůžeme :help: :thd:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 10.02.2011 13:57

aj ja som už uvažoval o možnej príčine prilepovania :( doštičiek ku kotúčom a podľa môjho pozoravania sa to deje najviac počas vlhkého počasia / ako keby sa doštičky naduli a resp. malá vzdialenosť od kotúča :? a preto to tak úžasne brzdí :thu: , na čo som aj ja dlhšie zvykal, keď počas suchých dní treba na brzdu veľmi jemne , ináč sme mali čumák na prednom skle , ale už som si zvykol / , resp. sa mi minule "prilepili" v noci počas silnejších mrazov , keď som ho SOULa cez deň umyl a brzdy nedoschli a to riešim viacnásobným silnejším stlačením brzd pri parkovaní, čo čiastočne eliminovalo prilepenie doštičiek, ale keď bude teplejšie zhodím kolesá a pozriem sa na brzdy aj ja , ako sú opotrebovné doštičky :yes:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.02.2011 16:00

Potvrzuji co napsal Mbiron...Kdybych jen psal tady na forum tak bych ten problém nevyřešil..Prostě jsem reklamoval..fotil..natáčel video..Nebylo to jednoduché..A dnes mám ten nejlepší servis co jsem kdy na auto měl..I proto si znovu kupuji Kiu.. :!:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod ladlen » 10.02.2011 19:32

Môžem potvrdiť slová rudolfa tomku, mne tiež vlani začali prihrdzavievať doštičky vždy pred firmou, kde som pracoval. A prišiel som na problém, 50 metrov pred parkoviskom firmy na periférii mesta je veľká jama hlboká 10-15 cm, takmer stále vlani plná vody. Prešiel som ju, brzdy namočil a auto ihneď odstavil. Poobede pri rozjazde vždy puknutie v brzdách a potom normál. Odkedy tam nepracujem, nemám žiaden problém.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod juri » 10.02.2011 23:24

mily Stefi,v prvom rade by servis nemal posudzovat zákaznika podľa IQ, alebo vyzoru,oblečenia :? t.j.osobného jednania :? to nema pravo nikto z nás,ani ty :thd: ale zamerať sa na závadu, ktoru som nahlasil ako zákazník a odstrániť :!: to je náplň práce servisu,ktorí sú od toho platení a nič iné :!:
a p.mbiron-nevidím dôvod zmeny servisu,nakoľko by mal mať profesionálny prístup každy jeden :kia: a nemôžu,alebo môžu :? uznať reklamáciu v jednom a druhom tú istú nemôžu? Podľa čoho,alebo akých kritérií postupujú? To nik nevie :no: jeden mávne rukou a vybavené :? máš nárok na reklamáciu :?: :drink: alebo nemáš nárok :?:
juri Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Korejcobijec » 10.02.2011 23:44

;) Přesně tak. Není servis jako servis.V Ostravě byl otevřen nový prodejce i se servisem.U Tesca v Třebovicích.Zkusím to tam. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Stefi » 11.02.2011 01:01

to juri , fakt to záleží od osadenstva servisu, keď je to servis, predajca, ktorý plní slabo ciele KMSS, a nevie si šéf dupnúť, tak nechce stratiť isté peniažky, dobre Ti píše Vladislav, nedaj sa a keď to nejde u nich, tak to nafoť a urob im hanbu a pošli to na KMSS, nejaké hromadné akcie sú na prd, aspoň u nás trochu KMCZ reaguje, veď dnes to elektronicky nie je problém, inak ako píšeš v prvej vete, malo by to tak byť, ale ak ludia na to dajú a psychologický tréning nemajú všetci, inak aj ja sa prikláňam k tomu ako píše ladlen, tak to pozorujem aj ja, že keď je mokro a za sucha to nerobí, ktorý rok výroby máš a s ESP, lebo bez u nejakých aut boli zvolávačky, moje tam nespadalo tak som to vypustil, ale bolo niekedy zo začiatku roku 2008/apríl, ja som to písal, zavolám, to a to se mi nezdá, alebo mám to a to, už to tam máte z centra a potom neostáva nič iné len vyhladať patričný dokument a pustit se do práce, niektoré informácie su aj na fore, alebo pokial tam nemožeš, tak požiadaj adm. alebo moderátorou aby ti to umožnili :drink:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod juri » 11.02.2011 10:15

Dakujem za rady :thu: moj céed je zakupeny 10.8.2008,do tej zvolavačky som spadal,ale v mojej predajni mi povedali,že sa to môjho auta netyka :kia:
juri Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Korejcobijec » 25.02.2011 21:59

;) zatím je klid 2-3 km jsem mírně přibrždoval skoro se mi zdálo že se už z toho hulí.od té doby je to v poho.
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Petrik » 25.02.2011 22:30

... normalne sa mi nechce verit o com tu pisete. Mam Ceed SW 2008, 126 000 km a s brzdami som nikdy problem nemal. Auto v zivote nebolo v garazi, stale stoji na parkovisku.
cee'd SW II 1,6 CRDi 100 kW Silver Obrázek
Ceed SW III 1,5 T-GDi 117 kW Gold, MY21, 7 DCT, LEDpack, NAVIpack Obrázek
Petrik Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2021)
26734 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Stefi » 25.02.2011 22:35

:? :roll: to vieš, niekto všetko moc pozoruje, ja som na tie kotúče pozrel až keď som to uvidel na fore....a nejak to beriem v norme, auto brzdí... :thu:
Stefi Muž
KIA Family

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod lada » 19.03.2011 14:50

Taky me obcas prireznou a kdyz jsem to reklamoval na 2 garancni prohlidce tak me rekli,ze me je za 600 kc vycisti. :x
lada Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ceedleguán » 19.03.2011 15:13

Lada: za flašku ti to vyčistí nějaký kámoš co tomu trochu hoví a má aspon garáž.
ceedleguán

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy