Mne to tiez prilepuje. Nemam sice ceed ,mam rio ,ale to co som tu cital robi prene aj mne. Tak poporiadku: Kupil som nove rio a asi po dvoch mesiacoch mi to zacalo lepit vzdy po dazdi- a to parkujem v garazi

. Ked sa mi to stalo prvi krat nevedel som co sa deje -najprv rana ,zastavil som ,potom ked som isiel dalej jemne to suchalo a pri brzdeni suchalo viac .Auto som odstavil isiel do servisu a oznamil problem . Odpoved skuseneho mechanika bola na moje stastie dobra, povedal ze sa to stava casto aj na inych znackach aut. Spytal sa ma kde mam to auto ,vravim dvesto metrou od mojej garazi odstavne

.Povedal mi ze je to normalne a ze sa nemam bat, kludne nastartovat par krat pocas jazdy pobrzdit a jeto. Tak som isiel spravil to a jeto

.
Este sa ma pytal ako auto zaparkujem v garazi, povedal som mu normalne ,nacuvam dnu stlacim spojku brzdu vipnem motor hodim tam jednotku a jeto. Poradil mi aby som skusil zaparkovat po dazdi len z jemnim brzdenim skoro az nebrzdit (mne sa to da,lebo mam v garazi doraz na zadne koleso tak len pomalu nacuvam). A cuduj sa svete ,ked to tak spravim po dazdi tak to uz nerobi. Ale hocikedy si nedam pozor normalne zosliapnem bzdu a na druhy znova to co prvi krat (ano ,rana ako z dela a asi pol kilometra sssss nic sssss nic ...,pokial to nerozbzdim).
Od prveho zlepenia brzdovych dosticiek po dazdi ubehlo uz dva a pol roka. Pocas tohto obdobia sa mi to stalo asi 15 mozno 20 krat. Ziadny rozdiel v brzdeni som nespozoroval. Brzdy brzdia stale dobre ako na zaciatku pri kupe. Na brzdach sa mi nic nepovoluje, nic nepiska ,nic nebucha. Mam najazdenych cca 30.000 kilometrou. Asi polovicu z toho som najazdil cez horske prechodi a ine kopce,dlhocizne klesania 12% ,takze brzdim dost. Takze ja to uz za problem nepovazujem.