Prišli mi domov nové zimné gumy a plechové disky z
http://www.pneumatiky.sk . Bol som ich teda obuť. A hneď som ich dal aj založiť na auto. No po založení prvého kolesa sa nám to s mechanikom nezdalo. Koleso síce držalo, ale matica vyzerala príliš krátka. Obul mi ich všetky, no pre spokojnosť duše som to doma preveril. A čuduj sa svete, matice na oboch zadných kolesách boli síce dotiahnuté, ale o sktutku a nie o disk. Na odkrútených maticiach bolo vo vnútri vidieť ryhu, ktorá vznikla dosadnutím matice na skrutku!

Preveril som to aj meraním.
Predné kolesá boli na tom o čosi lepšie. Jednoznačne originál matice, ktoré boli na AL diskoch typu C, sú na plechové disky nevhodné!
Na druhý deň som išiel pátrať do predajne KIA. Mal som smolu, bola sobota, tak som tam našiel iba jedného predajcu a skladníčku. Naštastie boli ochotní. Skladníčka mi podľa môjho čísla TP našla v katalógu maticu na kolesá. Mali ju aj na sklade, tak mi ju hneď dala do rúk.
Ako som sa čudoval, keď som meraním zistil, že táto je o celé 3mm dlhšia, ako mám ja! Nie je to veľa, ale stačilo by to na dokonalé dotiahnutie kolesa. Matice, ktoré sa dávajú na originál autá s plechovými diskami mi nevedela ukázať. Nedalo mi to a dohohol som sa s predajcom. Na dvore mali Kiu s plecháčmi, tak som zobral kľúč a išiel som jednu vykrútiť. Okrem toho, že je tvarovo iná (má okraj na uchytenie plastového krytu – puklice), je aj podstatne dlhšia!
Neviem, ako to výrobca myslel

, kedže v aute mám rezervné koleso na plechovom disku, ktorý rozmerovo zodpovedá tým mojim. Pri defekte a jazde na rezerve upevnenej originál maticami od AL diskov, by som si prinajlepšom asi poškodil disk a skrutky!
Tak som nakoniec kúpil matice, síce na kľúč č.19, ktoré mi bezpečne upevnia kolesá. Jedna stála 1,20 a oproti originálu má závit po celej dľžke (pôvodná len v časti tvarovanej na kľúč).
A ešte čosi, originál z plecháča má dosadaciu plochu kužel!
[album]874[/album] [album]875[/album] [album]876[/album]