Zdravím, dnes jsem dal svoji krásku ( Cee'd 2015 1,6gdi) do autorizovaného servisu na výměnu brzd. Měnili mi komplet přední brzdy. Zadní jsou prý ještě v pohodě, ale byla potřeb udělat drobný servis (vyčistit, roztáhnout a podobně) Celkovou cenu za servis + práci mně vypočítali na 9500kč, tak se chci zeptat, jestli ta cena tak nějak odpovídá, protože sem počítal s menší částkou ( kolem 6,7 tisíc)
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Za tuhle cenu bych se raději rozběhl hlavou proti zdi Když budu počítat jen materiál bez práce, kotouče do 2000,- obložení 1500,- Tak si udělej představu sám jak tě odrbali A to že si tam něco připsali není divu, na lidech co jim nevidí na ruce se dobře vydělává..
Original brzdy a kotuce KIA - material su 2-3 krat tak drahe, ako od inych vyrobcov brzd (netusim z akeho dovodu je to tak-v servise tiez nevedeli povedat dovod). Normalne to tak vychadza. Ako som pocul tu sumu, tak som to dal urobit inde.
Na autorizovaný servis je to cca. běžná cena. Za tyhle peníze se ovšem dají pořídit mnohem, ale mnohem kvalitnější brzdy z druhovýroby. Obyčejné brzdy z druhovýroby stojí zhruba míň jak polovinu a kvalitou se vyrovnají. Některé budou i lepší. Je to jako se vším v autorizovaném servisu. I výměna oleje ti tam přijde na násobek běžné ceny.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Jak je psáno výše, je to normální cena. Pokud si to budeš dělat sám a nebo nějaký kamarád, tak to budeš mít levnější. Mě spíše zaráží, že ti je mění už ve 42 tisících. Já měnil přední po 140 a zadní po 160 tisících.
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) ; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)
Stačí trochu agresivnější jízda, prudké brzdění nebo třeba vada materiálu. Dnešní kotouče se už nenechávají vyzrát, jdou hned z linky na auto a stačí, aby člověk prvních X stovek kilometrů jezdil jako prase a kotouče půjdou s životností o víc jak polovinu dolů.