Zdravím ve spolek,
Včera se mi stala taková nemilá záležitost nejspíš se řadím do klubu přeskočeného řetězu, ale zatím jsem nenašla stejný průběh. Mám Kiu Ceed SW ED 1.4 CVVT 2010. Jsem druhý majitel, auto z bazaru, v servisce není info o menenem řetězu, nájezd 148000.
Najížděla jsem s autem z vedlejší na hlavní silnici, motor už zahřátý, jelikož jsem měla předtím už více zařizování a ježdění. Nejsem si jistá jestli jsem se rozjížděla že stání, lqe myslím že jsem pomalu najížděla bez úplného zastavení. Najednou auto poskočilo, popíši to asi tak, jako bych v 90km/h rychlosti narazila do zdi ale auto jelo, i když se ztrátou síly. Na té cestě není možné bez nehody jen tak zastavit a já bydlím kousek tak jsem to taktak zvládla na parkoviště. (Vím že jsem asi měla hned stát, ale v tu chvíli dokud jsem jela jsem se snažila dostat na bezpečné místo, v autě jsem měla i malou dcerku a mám za sebou jednu bouračku, kdy jsem byla s miminkem mezi Ivecem a dodávkou, tak se sepl stres. ) Zařazena 4, jela jak slimák, při pokusu o podřazení blikaly kontrolky. Nakonec byla tvrdá i brzda. Teď už jen točí a nestartuje. (Vyzkoušeno jednou a už to nebudu dělat znovu). Jen mě máte to, že se mi to stalo při jízdě a teplem motoru. Co jsem zde četla tak se to stávalo na studeno a nejelo to. Když jsem se po telefonu bavila s mechanikem, tak nechápe, jak bych byla schopna dojet na parkoviště. Mělo to auto okamžitě chcípnout.
Díky za rady, co by to mohlo být. Mechanici to teď nechtějí před Vánoci vzít.