Ahoj, co máte za hodnotu zapuštění u alu disku na Ceed 2012. V technicaku mam hodnotu zapuštění ET 51, ale sehnat na to disky je naprd. Máte někdo třeba 35 nebo 40? Zajímalo by mě, jak to vypadá, tedy jak je to kolo moc vylezlé (ideálně fotka), protože čím vyšší číslo, tím více zapuštěné a 51 je skoro nejvíce co existuje Díky
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Sportage má předepsané ET 48,5 a to se sehnat nedá. V eshopu s elektrony mi prodali ET 40, pohledem rozdíl vidět není, dokonce ani pojišťovna to nijak při pojistné události neřešila.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Žádné tahačky s pojišťovnou ani PČR mě netrápí. Prodejce ALU vydá "typový list", s tím mi na magistrátu zapíšou novou hodnotu ET a je po problémech. Spíše mi jde o to, jak třeba na Ceedu vypadají ty 40-48 - reálná fotka. Že to vyleze o 1,5 cm vím, ale reálný pohled napoví víc