Regulace podsvícení palubky Ceed

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Regulace podsvícení palubky Ceed

Příspěvekod Niker313 » 21.09.2015 21:38

Ahojte, poslední dobou řeším, že při jízdě večer mě dost bolí oči od toho ostrého oranžového podsvícení. Narazil jsem na toto schéma podsvícení: Obrázek
pokud mě zrak nešálí, tak to v kroužku je reostat a ten jas podsvícení by měl jít regulovat, ne? Pokud jo, tak bych se chtěl zeptat, kde tu "krabičku" najdu.
Díky
Niker313 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Regulace podsvícení palubky Ceed

Příspěvekod kabel » 21.09.2015 22:38

U leveho kolene ridice jsou tlacitka, pod ovladanim zrcatek. Na fotce vlevo dole, kousek z nich uz neni videt http://www.auto.cz/kia-ceed-jizdni-dojmy-65430/foto?foto=2
kabel Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2015)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod 4sAd » 29.09.2015 20:34

Niker313: Taky se může stát, že ji nenajdeš. Některé úrovně výbav regulaci podsvícení přístrojovky nemají. Ale mám pocit, že si to lze dokoupit jako náhradní díl včetně panelu.
4sAd Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
170000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod honzicek2016 » 30.11.2016 21:03

Ahoj kluci,

mám Cee´da rv. 2008 1.6 16V a mám problém přestala mi svítit přístrojová deska s palubkou to známená když zapnu noční režim pootočením páčky v před tak se mi nerozsvítí přístrojovka ano palubní deska ani ovladače na řízení oken, bude to jeden okruh to je asi viditelně jasné :D bylo mi řečeno že asi nejspíš odešli led-ky v budíkách tak sem koupil na vrakáči nové + k tomu ovladač na jas palubovky a regulaci světel ty se hýbou ovladač je po levé straně dole, mno chtěl bych se vás zeptat nesetkal se již někdo stím to problémem ???? v pátek veček to šlo a ráno už ne :D jestli mi kuna překousla kabely nic vidno..., jo a svetla a parkovačky svítí, rugu taky spíná., díky za názory a rady.
honzicek2016 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na ceed