Problem so stredovymi vyduchmi na palubnej doske

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Problem so stredovymi vyduchmi na palubnej doske

Příspěvekod stanleek » 29.08.2015 20:12

Po zapnuti klimatizacie / kurenia necitim ziaden prud vzduchu zo stredovych vyduchov. Skusal som kazdu polohu. Aj z bocnych vydhuchov mam pocit ze to je slabsie nez by malo byt. Zatial co to prepnem na celne sklo alebo na nohy tak to fuka dost silno. Neviete mi poradit kde by mohol byt problem?

Dakujem za kazdu radu.

Mam KIA Ceed 2008, 1.4, 77kW
stanleek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Problem so stredovymi vyduchmi na palubnej doske

Příspěvekod kori » 30.08.2015 12:42

Pravdepodobne ti nefunguje prepínanie polôh klapiek na výduchoch!! Aj keď ti to ukazuje že funguje (svieti dioda), ale neurobí to nič !! :x
Kia cee´d sw 1,6 crdi ex 2009 biela
kori Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
178000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod stanleek » 30.08.2015 15:16

Viem to nejako vyskusat prepnut manualne kvoli testu? Kde sa nachadza ten motorcek co to prepina? Ci k tomu nie je len tak pristup?
stanleek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod stanleek » 12.09.2015 15:02

Rozobral som to na strane vodica. Dal som dole motorcek co ovlada klapky a skusam s tym tocit. Motorcek toci plastom ktorom su 3 kolajnicky. V tych su napojejene klapky co prepinaju prudenie. Ak ovladam kazdu klapku zvlast tak to ide lahko,nikde sa to nezasekava. Ked zasuniem vsetky klapky do toho plastu, do kolajniciek tak sa to na jednom prevode zadrhava, nejde to pretocit. Musim na jednej strane nadvihnut a povoli to a uz idu zase dalsie stupne. Kedz sa vratim spat tak to ide ok ale ked opatovne pridem na to miesto tak sa to zase zasekne. Na tom plaste nevidim nikde nasuchane kde by to vadilo. Neviete mi poradit ako to priesit, nemali ste niekto podobny problem?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
stanleek Neuvedeno
Nováček

Zpět na ceed