Mám nový ceed 2014 najazdené 1200 km, výbava gold, všetko funguje až na vyhrievanie zrkadiel ( môžem ich nastaviť, sklápať ...ale nehrejú), nestretli ste sa s takýmto problémom? S autom som ináč veľmi spokojný motor 1,6 GDI je super.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
zrejme nevies ze vyhrievanie zrkadile sa zapina gombikom na vyhrievanie zadneho skla a zaroven sa tymto gombikom zapina aj vyhrievanie v oblasti stieracov celneho skla(ak je vo vybave) to ma proste vsetko na jeden gombik co je vyhoda napr rano ked chces vsetko pozapinat a takto stlacis iba jeden gombik ale aj nevyhoda ked sa zahmlievaju iba spatne a zaroven ti vyhrieva aj zadne sklo
Já mám zase jen problém s tím, že když ráno pustím vyhřívání zadního skla,tak se mi rozmlží levé zrcátko za cca 2 minuty a pravý až po nějakých 10ti minutách a nevím,čím to může být.:-/
Mám kia Rio 2013 a mne sa zasa neskôr odhmlí/odmrzne zrkadlo na vodičovej strane čiže je pomalšie... Vymením moje ľavé za tvoje, aby sme to mali rovnomerné
Ja keď otočím kolečko ventilácie na fúkanie len na predné okno, aby sa mi nazamlžovalp, hneď zasvieti kontrolka na tlačítku A/C. To znamená, že sa zapla klíma ?
Ano presne tak. Je to kvuli tomu, ze klimatizace vysusuje vzduch a okno se pak lepe a rychleji odmlzi. Funguje to, ale jen asi nad +5st.C, kvuli namrzani kondenzatoru. Nekde sem zaslechl, ze se to da uzivatelsky vypnout, ale nepamatuju se jak.
Ventilator pusteny aspon na prvy stupen, smer fukania iba na celne sklo a potom 5x po sebe stlacit tlacidlo vnutorneho okruhu. Rozblika sa kontrolka A/C a automaticke odhmlievanie je vypnute. Zapnutie odhmlievania sa robi presne tak isto.
Pochopil jsem to spravne,ze pri zapnuti odmlzovani celniho skla bude stejne,akorat bez klimy? Ja to moc nepouzivam,ptz v mrazech zatezovat motor jeste klimou se mi moc nechce... Vim,zni to blbe,ale rad bych,aby me Kiuna vydrzela jeste nejakej patek,ptz uz neni nejmladsi... . Vyzkousim a uvidim... . Jinak diky za radu.
ceeďák 2014: Při nízkých teplotách klima stejně nejede. Navzdory svítící kontrolce v autě. Jinak se doporučuje zapínat klimu aspoň jednou do měsíce i přes zimní období. Protáhnou se trubky a promaže se čerpadlo.