Zdravim,
v oktobri minuleho roka som si kupil Kia Ceed (priamo z predajne, uplne nove). Zacinam pozorovat nedostatky, drobne aj vacsie vady... Chcem sa spytat, ak by som odniesol auto do autorizovaneho servisu, budem platit nejake peniaze? Mozem popisat aj konkretne zavady:
- Pas na zadnom sedadle sa neda zapnut do jednej z troch "zapadiek", jednoducho tam nevojde, je tam nejaky odpor.
- Kapota auta na lavej strane mierne nedolieha, je to vidiet az ked sa zapozeram, ale rozdiel oproti medzere na pravej strane je viditelny (podla mna ak by som predaval auto, urcite by to kupujuci mohol brat ako zavadu)
- Cidlo na sedadle spolujazdca funguje, ale nejak divne... Myslim to pipanie ak neni zapnuty pas, raz pipa hned po rozjazde, niekedy az pri vyssej rychlosti (50 - 60 km/h) a niekedy vobec, alebo prerusovane/nepravidelne.
- Pri zaradzovani do druheho stupna na prevodovke citim v pake ako keby mierne zadrhnutie a niekedy pri preradzovani z jednotky do dvojky tam paka doslova skoci bez akehokolvek odporu, ostatne stupne su ok.
- V hornej pravej strane celneho skla pocujem obcas rezonaciu, hlavne ak jazdim po nerovnom povrchu, nieco tam rezonuje/praska, zacina mi to poriadne prekazat a neviem zistit co to moze byt.
- Stredove spatne zrkadlo nedokaze udrzat nastavenu polohu, skoro kazdy druhy-treti den ho musim nastavovat. Po nastaveni a jazdeni sa vyzdy postupne vyklopi bud smerom hore, alebo dole.
Totu su zavady ktore som objavil za 6 mesiacov uzivania vozidla. Auto som kupoval uplne nove a preto ma zaujima, ci su to zavady na reklamaciu a ci budem musiet platit nejake peniaze. Viem, ze najlepsie by bolo rovno zajst do servisu a spytat sa tam ale chcem si to overit este tu priamo u niekoho, kto ma skusenosti so servisom v priebehu prveho roka od kupy. Dakujem